• Română
    • Русский
    • English

A fost dat startul înregistrării pentru Maratonul din Chișinău 2018

Organizația sportivă Sporter anunță lansarea noului site și începutul înregistrării pentru Maratonul Internațional Chișinău, ediția 2018. 

Îi invităm pe toți sportivii, care doresc să participe, să profite de avantajele înregistrării din timp:

- înregistrarea din timp la Maratonul Chișinău are loc la cel mai mic preț posibil;

- participanții au mai multă motivație pentru pregătirea de maraton, cu jumătate de an în avans.

În cadrul Maratonului Internațional Chișinău din acest an vor fi disponibile următoarele distanțe:

— Marathon (42 km 195 m)

— Half marathon (21 km 0975 m) by Technosoft

— 10 km Race by Naturalis

— 5 km Race by Herbalife

– Fun Run (1,5 km) by Iute Credit

– Kids Run Day (200 m) by Naturalis

Vă atragem atenția asupra că formularul de înregistrare pentru toate evenimentele noastre a fost modificat. Acum înregistrarea pentru toate evenimentele sportive Sporter se va efectua prin intermediul site-ului sporter.md. Butonul înregistrării de pe site-ul marathon.md vă va redirecționa spre formularul de înregistrare de pe site-ul sporter.md. 

Înainte de a începe înregistrarea, trebuie să creați un cont pe sporter.md. Dacă aveți un cont pe site-ul 999.md, atunci vă puteți înregistra pentru toate evenimentele Sporter cu ajutorul acestuia.

Datorită noii proceduri de înregistrare, acum toate evenimentele pe care la care ați participat vor forma ratingul Dvs, care va apărea în clasamentul general al sportivilor.

Menționăm că vă puteți pregăti de maraton la clubul Sporter sub îndrumarea celor mai buni sportivi și antrenori din Moldova. Mai multe informații le găsiți pe site-ul club.sporter.md.

Ediția a treia a Maratonului Internațional Chișinău, care s-a desfășurat la 1 octombrie 2017, a reunit 17 000 de participanți din 75 de țări.

Rămâneți pe fază și urmăriți ultimele știri postate pe marathon.md.