• Română
    • Русский
    • English

A avut loc primul antrenament de pregătire pentru Kids Run Day

Au mai rămas mai puțin de două săptămâni până la debutul celui mai așteptat eveniment al anului în rândurile micilor campioni. Cu siguranță, este vorba despre cursa ”Kids Run Day by Naturalis” din cadrul celui de-al patrulea Chișinau International Marathon.

Pe 15 septembrie în parcul Valea Morilor a avut loc primul antrenament de pregătire pentru cursă.

Evenimentul s-a bucurat de mare succes, peste 70 de copii au venit să se pregătească pentru mult așteptata competiție. 

La începutul antrenamentului a avut loc încălzirea, apoi copii au fost divizați în patru grupe și au luat parte la o ștafetă de alergare, care a avut loc pe plajă.

În așa mod, antrenorul a pregătit piciorușele micilor sportivi pentru cursă și le-a ajutat să-și dezvolte abilitățile de alergare și de rezistență.

Cei mai dornici să obțină o medalie au fost copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 6 ani. Ei abia fac primii pași în lumea sportului, de aceea antrenorul “Sporter”, Natalia Zbîrnea a avut mare grijă să-i supravegheze pe tot parcursul antrenamentului și să le explice care este poziția corectă în timpul alergatului.

În cadrul antrenamentului, a avut loc o tombolă cu un premiu din partea partenerului nostru, Puma. Fericitul câștigător s-a ales cu un certificat - cadou și va avea ocazia să-și completeze garderoba cu cele mai actuale ținute sport.

Mai aveți la dispoziție mai puțin de 2 săptămâni pentru a vă înregistra micii campioni la cursa ”Kids Run Day by Naturalis”. Cei care nu au reușit să vină la antrenament mai au o șansă să o facă la antrenamentul final de pregătire, care va avea loc pe 22 septembrie în parcul “Dendrariu”.

Cursele pentru copii vor avea loc în patru categorii de vârstă cu starturi și distanțe diferite: 400 m ( pentru copiii cu vârsta între 5 și 7 ani), 800 m ( de la 8 la 10 ani), 1200 m (11 - 12 ani) și competiția de 2000 m (pentru copiii de 13 - 14 ani).

Înregistrarea pentru ”Kids Run Day by Naturalis” continuă pe site-ul oficial al evenimentului.