• Română
    • Русский
    • English

7 motive ca să participați la „Kids Run Day by Naturalis”

În cadrul celei de-a patra ediții a „Maratonului Internațional Chișinău”, în ajunul curselor pentru alergători, pe 29 septembrie, se vor desfășura și cursele de alergare pentru tinerii sportivi „KIDS RUN DAY by Naturalis”. Dacă vă întrebați de ce și copilul Dvs. ar trebui să participe la aceste competiții, atunci vă oferim șapte motive care vă vor convinge de aceasta:

1.     Kids Run Day by Naturalis este o activitate. A sosit timpul ca copiii Dvs. să participe la ceva mai mult decât jocurile obișnuite „de-a prinselea”.     

2.     Kids Run Day by Naturalis este o cursă plină de emoții pozitive și cadouri. Toți participanții la cursă vor primi câte un pachet de start și o medalie adevărată după depășirea distanței. Pe câștigători îi așteaptă premii și multe alte cadouri din partea organizatorilor și a partenerilor evenimentului.

3.     Kids Run Day by Naturalis presupune o încărcătură bună de energie și sănătate. Merită remarcat și faptul că dacă copiii se obișnuiesc din copilărie cu activitățile sportive, atunci ei își vor dezvolta deprinderea de a respecta acest stil de viață sănătos și pe tot parcursul vieții.

4.     Kids Run Day by Naturalis este o oportunitate de a face o mulțime de prieteni noi. Copiii vor avea ocazia să facă cunoștință și să comunice cu alți participanți la competiție, precum și să afle ce înseamnă o adevărată rivalitate 

5.     Kids Run Day de Naturalis va oferi copilului Dvs. oportunitatea de a deveni un adevărat campion! În afară de faptul că copiii vor simți adevăratul gust al victoriei după ce vor primi medalia adevărată la linia de finiș, ei vor simți și dorința de a continua să se dezvolte în această disciplină sportivă și să obțină rezultate și mai bune.

6.     Kids Run Day by Naturalis este o oportunitate de a deveni mai tare, mai puternic, mai răbdător și mai perseverent. Fără aceste calități nu este posibilă atingerea obiectivelor în viața ulterioară.

7.     Kids Run Day by Naturalis este primul pas spre marele sport. Copilul Dvs. va afla despre modul în care sunt organizate competițiile și, probabil, va începe să se ocupe de alergare și în viitor, reprezentând țara noastră la diferite campionate internaționale.

Veniți la cursa de alergare pentru copii „Kids Run Day by Naturalis” cu întreaga familie, cu prietenii, rudele și colegii, pentru a-i susține pe micii alergători!

Costul participării la competiția „Kids Run Day by Naturalis” a fost de 70 lei (începând cu 1 septembrie, costul este de 100 lei). Înregistrarea este disponibilă aici.

Organizatorii cursei de alergare pentru copii „Kids Run Day by Naturalis” sunt organizația sportivă Sporter și cel mai popular forum pentru femei - mama.md.