• Română
    • Русский
    • English

„Multisport” îți garantează victoria la „Maratonul Internațional Chișinău 2018”

Cel mai mare magazin sportiv din Moldova - Multisport, este partenerul celei de-a patra ediții a „Maratonului Internațional Chișinău”, care se va desfășura în capitală pe 30 septembrie 2018.

Dorești să câștigi la maraton? Atunci ai nevoie de Multisport! Cel mai mare magazin sportiv din Moldova îți pune la dispoziție pantofi tehnologici de alergare, echipamente profesionale și alimentație sportivă, care te vor apropia mai mult de victorie și de noi recorduri personale.

Din varietatea de haine și încălțăminte tehnologice, magazinul a pregătit un kit unic pentru câștigătorul absolut al maratonului din acest an.

Acesta include:

O pereche de pantofi din gama legendarului brand Mizuno - MIZUNO WAVE SKY 2Acest model este rezultatul cercetărilor continue în scopul dezvoltării celei mai confortabile perechi de pantofi de alergare. 

Avantajele pantofilor: 

  • O talpă exterioară durabilă din cauciuc de carbon, care asigură o amortizare foarte bună pe suprafețele alunecoase și umede.

  • O talpă intermediară confortabilă din materiale premium pentru un confort sporit în interiorul pantofului de alergare.

  •  O suprafață unică Dynamotion Fit, care îmbunătățește flexibilitatea și aterizarea pantofului.

Un tricou tehnologic pentru alergare de marcă Mizuno Impulse Core Sleeveless, fabricat din materiale DryLite, care îndepărtează umiditatea în exces, pentru a vă menține corpul uscat atunci când alergați pe orice distanță. Posesia tricoului  Mizuno Impulse Core Sleeveless la „Maratonul Internațional Chișinău 2018” vă garantează cele mai bune rezultate.

O pereche de pantaloni scurți tehnologici pentru alergare "Flex Short". Aceștia de asemenea, sunt fabricați din materiale DryLite, care elimină umiditatea pe suprafața țesăturii, de unde se evaporă rapid.

În general, Mizuno se descurcă bine cu orice nu s-ar apuca de făcut. De aceea, te invităm la magazinul Multisport, ca să-ți achiziționezi echipament potrivit pentru o victorie garantată la „Maratonul internațional Chișinău 2018”.

Te așteptăm pe adresa:

Bulevardul Decebal 6/1 (vizavi de Jumbo);

☎️022 90 30 40

Programul de lucru: 09.00 - 20.00; Magazinul lucrează fără zile libere!

Reamintim, „Maratonul Internațional Chișinău 2018” se va desfășura în capitală pe 30 septembrie. Cei care doresc să participe la maraton pot afla mai multe detalii despre evenimentul sportiv și se pot înregistra pe site-ul marathon.md.