Necesitatea de a semna declarația de participant la Maratonul din Chișinău

declaration_ro декларация roAtenție!

În zilele de 15, 16 și 17 aprilie vor funcționa punctele de eliberare a pachetelor de start și a numerelor pentru participanții la Maratonul din Chişinău la distanţele de 10, 21 și 42 km. Rugăm ca fiecare participant la acest eveniment să ofere declaraţia imprimată și semnată împreună cu un act de identitate. Organizatorii vă aşteaptă la Sport Expo, amplasat în Piața Marii Adunări Naţionale.

Această declaraţie este obligatorie pentru toţi participanții la Maratonul din Chişinău (care aleargă 10, 21 și 42 km). În declaraţie sunt descrise 16 puncte importante, care trebuiesc studiate iar unele necesită să le îndepliniți, iar apoi să semnaţi documentul.

Participantul care nu va semna și nu va prezenta Declaraţia dată organizaţiei Sporter, nu va primi nici pachetul și nici numărul participantului, respectiv va avea restricţia de a participa la Maraton.

În cazul în care Dvs (participantul la maraton) nu veți putea veni personal la Sport Expo să primiți pachetul și numărul participantului, aveți posibilitatea să delegați pe cineva, semnând la sfârșitul Declarației ”Delegație pentru primirea kit-ului de concurs”. În acest mod puteţi ruga pe cineva de încredere să ia pachetul participantului în locul Dvs.

Vă rugăm să semnaţi Declaraţia participantului la Maraton și să respectați toate regulile de participare la Maratonul din Chişinău.

DESCARCĂ DECLARAȚIA PARTICIPANTULUI LA MARATON

Orele de lucru al Sport Expo, al cortului de înregistrare și emitere a pachetelor de start le puteți vedea în acest PROGRAM.

Vă reamintim că Maratonul Internaţional Chişinău va avea loc pe 17 aprilie, 2016, în Centrul Chişinăului, pe distanţele de 42 km, 21 km, 10 km și 3 km. Înregistrarea la maraton este disponibilă pe site-ul www.marathon.md