Marca comercială Top Shop – partener al Maratonului din Chișinău

149Top_Shop

Top Shop – este cea mai cunoscuta marca comerciala in domeniul teleshopping, care activeaza cu succes pe piețele a 20 de țări din Europa Centrală și de Est de peste 20 de ani.

Brand-urile de baza sunt DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, TOP SHOP, LIVEACTIVE, WELLNEO, CLUB5. Fiecare brand contine produse deosebite, care nu pot fi achizitionate in magazinele sau centrele comerciale obisnuite.Puteti face cunostinta cu gama largă de produse pentru un somn confortabil, gătit ușor si  plăcut, incaltaminte perfecta pentru calatorii, menținerea sănătății, stil de viață activ și multe altele, în cele 11 magazine Top Shop din toată Republica Moldova, în revistele Top Shop si, desigur, pe site-ul www.top-shop.md

54cb9feb6827f

Sfaturi de la Delimano pentru un marathon de succes.

Nutritia corecta reprezinta baza unui maraton de succes, cel mai important fiind crearea unei rezerve de energie. Este indicat ca cu câteva zile înainte, să se reducă cantitatea de proteine ​​și grăsimi din alimentație, dar în același timp să se mareasca consumul de alimente bogate in carbohidrați. În ziua maratonului, se recomanda să consumati carbohidrați cu cel puțin 3 ore înainte de începerea procesului.

Pentru a fi siguri ca gustarile vor pastra toatele substantele nutritive, vitaminele si mineralele recomandam prepararea amestecurilor in extractorul de nutrienti Nutribullet de la Delimano. Acest dispozitiv zdrobeste si distruge fructele inghetate, nucile si semintele intr-o masa omogena, astfel organismul tau le poate folosi efectiv.

NutribulletSupreme_27935404

Alegeti una dintre urmatoarele combinatii pentru bastonas nutriv:

  • Caju si caise
  • Nuci si curmale
  • Migdale si smochine
  • Nuci pecan si prune uscate
  • Susan si caise
  • Seminte de dovleac si curmale

Preparare:

1 Umpleti cana pana la linia maxima cu nucile preferate.

2 Macinati nucile pana ajung la o consistenta marunta.

3 Adaugati un fruct la alegere: Caise, Curmale, Smochine ,Prune uscate

4 Modelati amestecul sub forma dreptunghiuri.

5 Impachetati bastonasele individual in hartie cerata sau folie de plastic..

**Nota – uneori este mai usor sa modelati batoanele direct in hartia cerata sau in folia de plastic.

Pentru mai multe retete, accesati www.delimano.md

могила-партнёры