Magazinul sportiv 21K Sports – partenerul oficial Sport Expo

3

Magazinul sportiv 21K Sports a devenit partenerul oficial Sport Expo în cadrul celui de-al treilea Maraton Internațional Chișinău, care va avea loc pe 1 octombrie 2017 în Piața Marii Adunări Naționale.

21K Sports este un magazin sportiv nou, care reunește în sine toate brand-urile importante pentru confortul, securitatea și corectitudinea antrenamentelor sportive. Pasiunea noastră este tendința spre cucerirea noilor orizonturi! De aceea, noi am strâns la un loc toate brand-urile inovative care vă vor ajută să vă descoperiți noile limite!

Compania noastră este reprezentantul oficial al inov-8 (Anglia), COMPRESSPORT (Elveția), HAD Originals (Germania), F-Lite (Germania), KidneyKaren (Germania) în Moldova, iar noi lucrăm direct cu producătorii. Scopul magazinului nostru constă în oferirea produselor inovative de la brand-urile de top din lumea sportului la cele mai bune prețuri!

inov-8

6 (2)

Compania inov-8, fondată în anul 2003, este unul din principalii producători mondiali de încălțăminte, haine și accesorii.

Rădăcinile companiei sunt înfipte adânc în dealurile britanice noroioase, însă, de-a lungul acestor ani, noi am optimizat produsele noastre pentru a le acomoda cu specificul diverselor landșafturi pe care am călătorit!

Toate produsele noastre sunt ușoare, minimalistice și funcționale. În încălțămintea de la Inov-8, Dvs vă simțiți liber și încrezut în timpul alergării pe orice tip de suprafață, depășind toate obstacolele!

 

În procesul elaborării designului produselor, noi punem accent pe contactul tălpii cu suprafața, pentru ca alergătorul să simtă schimbările de teren și să se adapteze acestora.

Tehnologiile de ultimă generație, utilizate în procesul producerii încălțămintei, oferă sportivului controlul deplin asupra situației în timpul alergării pe orice tip de suprafață, fie drum asfaltat, pietriș, teren accidentat, zăpadă, dealuri sau munți!

Datorită tehnologiilor noastre, sportivii pot beneficia de confort maxim în timpul alergărilor, ceea ce le oferă posibilitatea să obțină cele mai performante rezultate!

Fie că e vorba de alergări pe pistă, triatlon, alergări la înălțime sau pe teren accidentat, inov-8 este brand-ul destinat celor care caută noi aventuri și își depășesc propriile limite!

COMPRESSPORT

7 (1)

Pasiune pentru antrenamente, pasiune pentru curse extreme, pasiune pentru descoperirea noilor limite! Pasiunea este cea care ne mișcă spre noi orizonturi! Iar pasiunea COMPRESSPORT constă în a crea produsul perfect, unic și confortabil.

Legenda sportului mondial, brand-ul elvețian COMPRESSPORT este un lider inovator în domeniul confecționării materialelor textile de compresie.

Atleții profesioniști aleg COMPRESSPORT și acesta le răscumpără încrederea, deoarece echipa COMPRESSPORT a obținut deja peste 25 de titluri de campion în sporturi, precum triatlonul, ultramaraton pe teren accidentat și curse de ciclism!

Produsele COMPRESSPORT pentru sportivi profesioniști și amatori ai modului activ de viață vă ajută:

să vă îmbunătățiți performanțele sportive

să micșorați oboseala

să diminuați frecvența spasmelor musculare, a traumelor

să vă recuperați rapid și eficient după eforturile fizice

Utilizarea produselor COMPRESSPORT în timpul eforturilor fizice înseamnă:

o circulație mai bună a sângelui

reducerea acumulării toxinelor

un sentiment de fiabilitate în suportul mușchilor în timpul exercițiilor fizice

un efect de ”picioare ușoare”

HAD Originals

Compania HAD Originals produce articole pentru acoperit capul și diverse accesorii sportive. H.A.D. funcționează în Germania și ocupă locuri de top de mai bine de 10 ani. Respectarea standardelor europene și pedantismul german garantează calitatea înaltă a produselor HAD Originals, iar marcajul Oeko-Tex Standard 100 confirmă că compania utilizează doar coloranți eco-friendly, așa că puteți să nu vă faceți griji de sănătatea Dvs și a copiilor.

4 (2)

KidneyKaren

Brand-ul ce a câștigat încrederea și dragostea multor doamne și domnișoare, KidneyKaren, este produs în Germania. La noi veți putea găsi cea mai largă gamă de culori a producției KidneyKaren!

Deschiderea magazinului se planifică în octombrie 2017, în centrul comercial „JUMBO”. La deschidere veți beneficia de o reducere de -21%! Urmăriți noutățile noastre pe pagina de Facebook : www.facebook.com/21K.SportsMD

21K Sports – DISCOVER YOUR EDGE!