Loterie de la PUMA la antrenamentul de duminică, organizat de Sporter Run

pumaVeşti bune pentru alergătorii și participanții la Maratonul Internaţional din Chişinău!

Duminică, 21 februarie la ora 10:00 va avea loc un antrenament pe distanţă lungă pentru alergătorii cu experienţă și începători. Evenimentul este organizat de Sporter, organizatorul Maratonului Internaţional din Chișinău sub îndrumarea antrenorilor Sporter Run Liviu Croitoru și Vitalie Gheorghița.

Distanţa de antrenament pentru alergătorii profesioniști este de 20 km: Chişinău – Cricova – Chişinău.

Distanța de antrenament pentru alergătorii începători este de 10 km: Chişinău – Stăuceni- Chişinău.

Locul întâlnirii: Circul din Chișinău.

În ziua antrenamentului magazinul de haine sport PUMA va oferi un cadou unui norocos participant care va lua parte la antrenament. La primul antrenament și la prima loterie vor fi oferiți o pereche de colanți de alergare.

Loteria va avea loc în fiecare duminică la începutul fiecărui antrenament și va dura până la 10 aprilie 2016, și se va desfășura așa:

La începutul antrenamentului, fiecare participant va primi un bilet de participare la loterie și în urma tragerii la sorți, la sfârșitul antrenamentului, un norocos va primi un certificat cadou cu care se va prezenta la magazinul PUMA pentru a primi cadoul binemeritat.

Nu omiteți antrenamentele de duminică, posibil chiar dvs să fiţi fericitul câștigător al cadoului (îmbrăcăminte sau accesoriu sport) de la magazinul PUMA.

Urmăriți actualizările din grupul Sporter Run de pe Facebook, unde vom anunța despre viitoarele antrenamente și traseele acestora. Anunțurile vor fi făcute cu câteva zile înaintea antrenamentelor, locația va fi schimbată de fiecare dată.  

Aleargă pentru că e simplu!

Informație suplimentară la telefoanele:

  • 069959594 – Liviu Croitoru (antrenor)
  • 079603173 – Vitalie Gheorghița (antrenor)
  • 079996953 – Mariana Manole ( managerul proiectelor Sporter)

Vă reamintim că Maratonul Internațional Chișinău va avea loc pe 17 aprilie, 2016, în Centrul Chișinăului, pe distanțele de 42 km, 21 km, 10 km și 3 km. Înregistrarea la maraton este disponibilă pe site-ul www.marathon.md