Linia de cosmetică Sanosan a devenit partenerul Kids Run Day by Naturalis

sanosanro-kids1000x600.png.4cd31ccfe27b63bb078ad72c57cbe398

În cadrul Maratonului Internațional Chișinău, care va avea loc pe 1 octombrie, se vor desfășura curse de alergări pentru copii pe distanțe mici. Ele au devenit deja o parte a tradiției maratonului, care se respectă în fiecare an. Pe 30 septembrie 2017 se va desfășura ”maratonul” pentru copii, unde copilașii de diferite vârste vor putea să alerge și să-și primească prima medalie (sau, poate, pentru unii nu va fi chiar prima).

Sanosan a decis să ne susțină în acest an în calitate de partener la Kids Run Day by Naturalis. Linia de cosmetică Sanosan este elaborată și produsă în Germania, special pentru îngrijirea pielei fine și gingașe a bebelușilor în primele zile de viață.

Ținând cont de responsabilitatea ce ne-am asumat-o – să creăm prima cosmetică care o va folosi bebelușul – noi de la bun început am renunțat la utilizarea uleiurilor minerale, coloranților și a ingredientelor ce pot dăuna sănătății.

Linia de cosmetică Sanosan a fost elaborată de specialiștii firmei ”Mann & Schröder” special pentru îngrijirea pielei nou-născuților și viitoarelor mămici. Deosebirea principală a cosmeticii Sanosan de celelalte mărci este că aceasta este tolerată de orice tip de piele, chiar și cu sensibilitate ridicată. Toate produsele Sanosan pot fi aplicate chiar și pe pielea traumată sau ușor afectată de inflamații, atât a copiilor, cât și a maturilor.

Produsele liniei Sanosan nu conțin compuși ce pot prezenta pericol pentru sănătate, nu conțin coloranți și posedă arome parfumerice ușoare și plăcute (seriile Sanosan Pure+Sensitive și Sanosan Sun sunt absolut inodore). Compoziția impecabilă și absolut ecologică a trecut de repetate ori testul ECO al expertului independent în calitatea produselor pentru consumatorii tuturor statelor Uniunii Europene și a obținut cele mai bune rezultate.

Vă reamintim, că pe 30 septembrie vor avea loc cursele de alergare pentru copii Kids Run Day by Naturalis. Nu pierdeți ocazia de a participa la mini ”maratonul” pentru copii. Vă puteți înregistra aici.