La Maratonul Chișinău a fost amenajată o zonă de așteptare de format absolut nou

batchIMG_3418

Pe 1 octombrie în Chișinău va avea loc cea de-a treia ediție a Maratonului Internațional Chișinău. În această zi, zeci de mii de amatori ai modului activ de viață și sportivi profesioniști vor alerga pe străzile centrale ale Chișinăului. Iar pentru ca suporterii să poată susține activ alergătorii și să aștepte finișul maratonului în condiții confortabile, organizatorii au pregătit o zonă de așteptare de format absolut nou.

batchIMG_3416

Zona de așteptare a celui de-al treilea Maraton Internațional Chișinău reprezintă un teritoriu pe care este expusă producția numeroșilor parteneri ai sărbătorii grandioase sportive. Datorită acestui fapt, nici unul din oaspeții maratonului nu va rămâne flămând: fiecare doritor va avea posibilitatea să guste cei mai delicioși burgeri din Chișinău, care se vor prepara chiar în piață. Mai mult, în meniul special de la BARBAR vor mai fi și alte feluri de mâncăruri. Iar pentru cursa de copii Kids Run Day by Naturalis, care se va desfășura în ajunul maratonului, pe 30 septembrie, BARBAR a pregătit un meniu special pentru copii. De asemenea, toți vizitatorii vor putea gusta cocktailurile de fructe energizante Red Bull TWIST.

batchIMG_3422

Pe lângă aceasta, pentru ca suporterii să fie la curent cu situația de pe traseu, pe teritoriul Food Zone va fi instalat un ecran, unde veți putea urmări live situația de pe traseul maratonului.

batchIMG_3434

În ajunul maratonului, sâmbăta, pe 30 septembrie, se va desfășura tradiționala pentru toate cursele de anvergură Grand Mersi Pasta Party, unde participanții se vor ”încărca” cu carbohidrați înainte de alergare. Pasta delicioasă de la marca comercială Grand Mersi le va oferi forțe participanților și va ajuta alergătorii să stabilească noi recorduri.

batchIMG_3462

Veniți în Piața Marii Adunări Naționale și susțineți participanții maratonului!

партнеры