Kids Run Day by Oriflame: curse şi concursuri pentru întreaga familie

KRD_Oriflame_Banner_MainMaratonul Internaţional din Chişinău nu este doar cea mai amplă competiţie sportivă a ţării, dar şi o adevărată sărbătoare pentru toţi! Programul evenimentului va fi variat şi plin de surprize. Zona Sport Expo, înregistrării suplimentare şi de eliberare a pachetelor de start din Piaţa Marii Adunări Naţionale vor începe să funcţioneze vineri, 24 aprilie, la 14:00.

Sâmbătă, 25 aprilie, în ajunul maratonului, vom avea parte de diverse concursuri, competiţii originale şi master-clase de fitness.

Prima parte a zilei va fi consacrată curselor pentru copii în cadrul KIDS RUN DAY BY ORIFLAME. Cei mai mici participanţi ai Maratonului din Chişinău se vor întrece pe categorii de vârstă: 5-6 ani, 7-9 ani şi 10-12 ani.

Graficul:

10:45 Startul cursei pentru copii 10-12 ani (400 de metri)

11:15 Startul cursei pentru copii 7-9 ani (400 de metri)

11:50 Startul cursei pentru copii 5-6 ani (400 de metri)

Învingătorii (primii trei băieţi şi fete) vor primi cadouri.

Pentru participarea la cursele pentru copii este necesară înregistrarea preliminară, care poate fi efectuată îndeplinind un formular special.

În intervalele dintre cursele pentru copii, clubul Fitness Doza va organiza antrenamente de încălzire atât pentru copii, cât şi pentru părinţii lor.

A doua jumătate a zilei de sâmbătă va cuprinde concursuri vesele pentru familii cu susţinerea forumului mama.md. Fireşte, toate vor avea caracter sportiv. Acestea sunt şi competiţii, menite să-l identifice pe cel mai puternic tată, care urmează să facă aşezări cu copilul în braţe, şi campionatul de transportare a soţiilor (da-da, aţi înţeles corect!), şi master-clase privind pregătirea unui mic dejun sănătos pentru copii oferit de bucătarul Dmitri Petrenco şi multe altele.

La finele zilei vă aşteaptă un maraton de zumba, cei mai activi participanţi ai căruia vor primi în dar un abonament la clubul Fitness Doza.

Veniţi cu toată familia, cu prietenii, rudele şi colegii. La sigur, nu vă veţi plictisi!