Kaufland: sportul înseamnă o viață trăită la maximum azi și o investiție în viitor

Coperta Kaufland

Kaufland este partenerul principal și sponsor general al celei de-a 3-a ediție a Maratonului Internațional Chișinău.

Sănătatea, sportul și educația stau la baza dezvoltării societății și întotdeauna sunt o investiție în viitor. Totodată, grija față de om, prin prisma promovării unui stil sănătos de viață, este politica asumată de Kaufland și în Republica Moldova.

Kaufland înseamnă în primul rând o familie numeroasă în cele 7 țări unde suntem prezenți. Și fiecare membru al familiei noastre, este fie părinte, fie copilul unei alte familii. Deci grija față de oameni asumată de noi este și grija față de familiile noastre. Un stil de viață sănătos este garantul fericirii, armoniei în familie, precum și a unei vieți prospere. Din aceste considerente, Kaufland susține și promovează  stilul de viață sănătos, încurajând oamenii să facă mișcare, să mănânce sănătos, să aibă grijă de propriul corp. Susținem Maratonul Internațional Chișinău, pentru că știm că toți participanții la el sunt un model extraordinar pentru ceilalți”, declară Anna Katharina Scheidereiter, Manager CSR Kaufland.   

Mișcarea înseamnă viață

O altă campanie amplă de promovare a unui stil de viață sănătos, derulată în Republica Moldova cu susținerea Kaufland este „Bucurie în Mișcare”, care a demarat în mai 2016, la Chișinău.  Iar  în luna iunie a anului 2017, proiectul a fost extins, pe lângă Chișinău, și în orașele Orhei, Bălți și Cahul. Proiectul susținut de Kaufland a presupus organizarea mai multor activități, competiții, jocuri și concursuri cu premii destinate tuturor celor care iubesc mișcarea. „Bucurie în mișcare” a atras peste 10000 de participanți.

Noul Tu Trăiește fresh

Anul acesta, Kaufland România a lansat o campanie inedită prin care și-a propus să inspire  românii să se reinventeze, să motiveze oamenii să încerce lucruri noi, inclusiv sporturi noi,   pentru a aduna cât mai multe experiențe care să le îmbogățească viața. Asta pentru că deviza Kaufland este că fiecare experiență nouă pe care o ai te transformă în NOUL TU. Să nu uităm că o minte fresh stă într-un corp fresh.

Mai multe informații despre proiectele sportive pe care le susține Kaufland  pot fi accesate pe pagina  HYPERLINK  www.kaufland.ro., precum și la datele de contact:  HYPERLINK „mailto:Svetlana.Japalau@bdr.md” Svetlana.Japalau@bdr.md și  HYPERLINK „mailto:Lia.Chetrari@bdr.md” Lia.Chetrari@bdr.md

могила-партнёры