În centru s-a petrecut Pasta Party și briefing-ul pentru participanții Maratonului Chișinău

_MG_2665

În Piața Marii Adunări Naționale s-a petrecut briefing-ul informativ și Pasta Party pentru participanții Maratonului Internațional Chișinău de mâine.

6D8A3706

Pasta Party anul acesta a avut loc pentru prima dată nu într-unul din localele din Chișinău, dar chiar în Piața Marii Adunări Naționale. Chiar acolo, de unde duminica se va da startul celei de-a treia ediții a Maratonului Internațional Chișinău. Sportivii au gustat pasta absolut delicioasă de la partenerii maratonului, marca comercială Grand Mersi.

_MG_2631

În timp ce toți se ”încărcau” cu carbohidrați, organizatorii le-au povestit participanților despre tot ce îi așteaptă de-a lungul traseului, și-au împărtășit experiența și le-au dat alergătorilor începători sfaturi utile pentru ziua de mâine. Unul dintre prezentatori a fost Dmitrii Voloșin – sportiv amator, care a cucerit deja zeci de curse majore, printre care și ultramaratonul Comrades și cursa de șase zile pe nisipurile Saharei – Marathon des Sables.

6D8A3771

Vă reamintim că mâine, pe 1 octombrie, în centrul Chișinăului se va da startul celui de-al treilea Maraton Internațional Chișinău.

партнеры