În acest weekend ne pregătim de maraton la Tiraspol și continuăm la Chișinău

Марафон

Duminica trecută, 6 august, pe o arșiță nemaipomenită, că ți-e greu să miști, nu tocmai să alergi, s-a desfășurat cea de-a cincea ediție a evenimentului Sunday Long Run, în cadrul pregătirilor pentru Maratonul Internațional Chișinău.

Марафон5

Reamintim, că pe 1 octombrie 2017, la Chișinău va avea loc un maraton de amploare, care deja a devenit o tradiție pentru noi toți. Cursa va avea loc chiar în inima capitalei, pe artera principală – bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt! În legătură cu Maratonul Chișinău, în ziua evenimentului, bulevardul va fi închis pentru traficul rutier, fiind prevăzut în exclusivitate pentru sportivi!

марафон8Iar în ziua de duminică, în pofida temperaturii de 40 de grade (!), indicată de termometru, un număr destul de impresionant de participanți, nici mai mult, nici mai puțin, 65 de persoane, s-au reunit în Grădina Botanică, unde au urmat un antrenament complet sub supravegherea antrenorului Vitalie Gheorghiță. După o scurtă încălzire, a început cursa. Fiecare dintre participanți a avut parte de o distanță individuală, între 5 și 20 km, în dependență de distanța, pentru care a optat în cadrul maratonului! Reamintim, că Maratonul Chișinău constă din câteva curse: 42 km 195 m, 21 km 0975 m,10 km, 5 km, Fun Run (1,5 km).

Марафон6

Respectiv, în toiul antrenamentului, fiecare dintre atleți a avut ocazia să-și verifice propriile forțe la distanța aleasă, să-și corecteze tehnica sub supravegherea unui antrenor experimentat și să adopte o tactică potrivită pentru competiție. Astfel, duminică a avut loc deja al cincilea antrenament și, pentru a cincea oară, participanții au așteptat cadourile motivante din partea sponsorului evenimentului, brandul Puma.

Марафон3

Dacă doriți să obțineți un rezultat optim pentru Dvs., vă așteptăm pe 12 august la Tiraspol sau pe 13 august la Chișinău, unde se va desfășura deja cea de-a șasea ediție Long Run!

марафон1

Reamintim, că înscrierea la Maratonul Internațional Chișinău continuă pe site-ul marathon.md. Toți doritorii de a participa la cursele de 42 km, 21 km, 10 km și 5 km sunt obligați să se înregistreze online și să achite taxa de participare. Numărul de locuri pentru participare este limitat!