Iată noul rucsac pentru cel de-al doilea Maraton Internaţional din Chişinău

IMG_1842Pachetul de start al participantului la maraton nu include doar tricoul oficial, numărul de participare cu sistemul electronic încorporat și buletinul informațional dar și un rucsac nou și spaţios.

Rucsacul branduit diferă total de cel de anul trecut nu doar prin forme dar și prin culoarea sa. Dacă anul trecut rucsacul era fabricat din stofă moale, de culoare albă, cu simbolurile Maratonului din Chişinău, în acest an rucsacul are un aspect total nou.

IMG_1837Rucsacul cu o capacitate mare, este de culoare albastră, are imprimat pe el simbolurile Chisinau Marathon 2016, logo-ul partenerului general Petrom Moldova și cel al organizatorului,  Sporter.md. Acum în rucsac este spațiu pentru mai multe obiecte personale așa ca ghetele de sport, tricoul, pantalonii scurți, sticla de apă, puțină mâncare și toate acestea într-un singur rucsac.

IMG_1843Cureaua confortabilă ce poate fi ajustată vă permite să regulaţi poziţia rucsacului cum vă este confortabil iar șiretul vă permite să închideți sau deschideţi rapid rucsacul. Iată așa rucsac va avea fiecare participant care s-a înregistrat și a achitat pentru participarea sa la cursele de 42, 21 și la 10 km la Maratonul din Chişinău.

IMG_1840Vă reamintim că Maratonul Internațional Chișinău va avea loc pe 17 aprilie, 2016, în Centrul Chișinăului, pe distanțele de 42 km, 21 km, 10 km și 3 km.

Înregistrarea la maraton este disponibilă pe site-ul www.marathon.md