Herbalife – partenerul oficial al Maratonului din Chișinău în nutriție

herbalife-nutrition-logo11Partenerul oficial în nutriție al Maratonului din Chișinău a devenit compania Herbalife,care va adăuga în pachetul de start al participantului la maraton (42 km), semimaraton (21 km) și cursei de 10 km un baton nutritiv. Fiecare sportiv are nevoie de toate forțele existente pentru a alerga un maraton, deci poate oricând apela la batonul nutritiv marca Herbalife din kit-ul său pentru plus de energie.

În zona Sport Expo din Piața Marii Adunări Naționale va fi amplasat un cort al companiei Herbalife, unde fiecare persoana va putea afla mai multe detalii despre produsele Herbalife care asigură o nutriție echilibrată.

Herbalife se mândreşte cu statutul de sponsor oficial în domeniul nutriţiei pentru mai mult de 250 de atleţi, echipe si evenimente sportive de talie mondială printre care Cristiano Ronaldo, LA Galaxy și Triatlonul de la Los Angeles. Herbalife este sponsorul global în nutriție al unor sportivi de top care promovează în permanență importanța unui stil de viață activ și sănătos.

De două ori câştigător al Balonului de Aur FIFA, Cristiano Ronaldo consideră că o nutriţie potrivită este esenţială pentru obţinerea performanţei, tocmai de aceea face echipă cu Herbalife. Înzestrat cu rezistenţă, viteză, putere şi eleganţă, starul de fotbal portughez, Cristiano Ronaldo este mereu în căutarea unui avantaj competitiv. De aceea se concentrează pe un regim de antrenament sănătos şi pe o nutriție sportivă eficientă.

Cristiano Ronaldo lucrează cu John Heiss, Ph.D, Director Senior, Marketing Global al Produselor Herbalife pentru Sport și Fitness, pentru linia de produse completă Herbalife24™. Herbalife îl ajută, de asemenea, pe Ronaldo cu propriul său regim de nutriţie personalizat prin furnizarea unei game de produse pentru a sprijini antrenamentul său exigent şi regimul său de pregătire. Îi plac foarte mult Batonul Proteic cu aromă de arahide şi ciocolată, iar aromele sale preferate pentru Shake-ul Formula 1 Herbalife® sunt cele de căpşuni şi vanilie.

Herbalife este Partenerul Nutriţiei Globale al lui Ronaldo, deoarece el crede în angajamentul Herbalife pentru o nutriţie bună.

Având sediul în Los Angeles, SUA, Herbalife a atins o acoperire globală. Produsele Herbalife sunt disponibile numai prin intermediul reţelei de Membri Herbalife Independenţi, care deservesc clienți din peste 90 de ţări. Angajamentul Herbalife în privinţa calităţii a reușit să pună la îndemână un mod de viaţă sănătos pentru oamenii din întreaga lume. Produsele noastre includ shake-uri şi gustări proteice; suplimente nutriţionale pentru fitness şi energie; produse pentru îngrijire personală. Programul Herbalife pentru nutriție este o fundație excelentă pentru un stil de viață sănătos care asigură cele mai bune elemente nutritive naturale. Acestea ajută corpul să reducă asimilarea de calorii și în același timp susține asimilarea factorilor nutritivi necesari sănătații.

Herbalife se concentrează să creeze parteneriate cu echipe și atleți care consumă produsele noastre pentru a atinge cele mai înalte performanțe sportive!

Mai multe informații despre produsele Herbalife veți afla pe herbalife.md.

Amintim că cel de-al doilea Maraton Internațional din Chișinău va avea loc pe 17 aprilie 2016, în centrul Capitalei pe o distanță de 42 km, 21 km, 10 km sau 3 km.

Înregistrarea este disponibilă pe web-site-ul: marathon.md