Energy Fitness – clubul de fitness oficial al Maratonului din Chișinău

111111212122Dragi prieteni, avem o noutate bună pentru dvs, Energy Fitness a devenit clubul de fitness oficial al celui de-al doilea Maraton Internaţional din Chişinău. Acest lucru înseamnă că cei mai buni antrenori din țară, antrenori de la Energy Fitness, va organiza pentru Dvs încălzirea înainte de începerea cursei, în Piața Marii Adunări Naţionale, unde vă aşteaptă muzică bună și o încărcare pozitivă cu forță și energie!

La fel, în pachetul participantului la distanțele de 10, 21 și 42 km toți vor avea o surpriză plăcută. De asemenea, Energy Fitness Club va fi prezent la Sport Expo de la 15 la 17 aprilie, unde fiecare poate face cunoştinţă cu preţurile și serviciile clubului.

Pentru mai multe informații despre serviciile oferite de Energy Fitness, sunați la numărul de telefon: 0 22 99 09 61, sau vizitați site-ul companiei efitness.md și pagina oficială de pe Facebook.

Vă reamintim că Maratonul Internațional Chișinău va avea loc pe 17 aprilie, 2016, în Centrul Chișinăului, pe distanțele de 42 km, 21 km, 10 km și 3 km. Înregistrarea la maraton este disponibilă pe site-ul www.marathon.md