Echipa sportivă a restaurantului OLIVA se antrenează pentru Maratonul din Chişinău

IMG_7665Dimineaţa devreme, echipa sportivă a restaurantului OLIVA a participat la un antrenament în cadrul Maratonului Internaţional din Chişinău.

Împreună cu antrenorul clubului Sporter Run, Vitalie Gheorghiță, participanții și-au dat întâlnire în parcul Valea Morilor, unde au și început imediat antrenamentul, începând cu o încălzire a mușchilor chiar lângă lac. Antrenorul a efectuat un set de exerciții de încălzire după ce au trecut la a doua parte a antrenamentului.

IMG_7550Explicând o tehnică mai simplă a alergării, antrenorul cu toată echipa OLIVA au alergat în jurul lacului. Următoarea sarcină a fost să parcurgă urcușuri și anume a scărilor, cu care echipa s-a descurcat fără probleme.

IMG_7555Partea finală a antrenamentului constă în exerciții de restabilire și întindere. Repetând după antrenor, echipa OLIVA a finisat cu bine antrenamentul. După câteva poze comune, participanții au mai discutat cu antrenorul și au pornit spre servici.

IMG_7589OLIVA este un restaurant de tip familial, care se specializează pe bucate din bucătăria mediteraniană, preponderent din cea italiană. Restaurantul îşi doreşte să familiarizeze publicul din Republica Moldova cu o bucătărie de înaltă calitate, menținând standartele înalte în abordarea servirii, decorului și meniului.

IMG_7624Apropo, anume în restaurantul OLIVA, la 16 aprilie, va avea loc tradiționala Pasta Party pentru participanții la Maratonul din Chișinău. Detalii despre Pasta Party aflați aici.  

Vizitați site-ul restaurantului OLIVA, pentru a afla mai multe despre ei: oliva.md

IMG_7636Multe companii deja au terminat pregătirile pentru cel de-al doilea Maraton din Chişinău care va avea loc la 17 aprilie, 2016. Al doilea an consecutiv peste 10 000 de participanți la maraton vor alerga pe străzile Chișinăului. Poate chiar echipa companiei dvs va fi câștigătoarea titlului „Cel mai sportiv colectiv din Moldova”, participând la cursa de 10 km!

IMG_7680Galerie foto

David Lutsyk pentru marathon.md