Echipa Herbalife se pregăteşte în mod organizat pentru Maratonul din Chişinău

Doriţi să instituiţi un spirit sportiv în organizaţia Dumneavoastră? Înregistrați-vă să participați la antrenamentele corporative, la organizatorii Maratonului Internaţional din Chişinău, (detalii)

IMG_3585Compania Herbalife – partenerul oficial în nutriție, se pregăteşte în mod organizat pentru a participa la al doilea Maraton din Chişinău. Antrenamentul corporativ Team Herbalife a avut loc în parcul Valea Morilor într-o zi însorită de primăvară. Cu ajutorul antrenorului Sporter Run, Vitalie Gheorghiţă, membrii echipei Herbalife au alergat și au efectuat  exerciții de pregătire pentru maraton. Antrenamentul s-a desfăşurat după un program nou, în care fiecare s-a implicat 100%, manifestându-şi tot entuziasmul şi talentul sportiv.

IMG_3605Echipați cu bună dispoziție și echipamentul necesar, mai mult de 20 membri ai echipei Herbalife, dupa efectuarea câtorva exerciții de încălzire demonstrate de antrenor, au efectuat cursa în jurul lacului.

IMG_3630E demn de remarcat faptul că aproape nimeni nu a rămas în urmă, echipa fiind bine antrenată si pregătită pentru antrenamente de intensitate inalta. După cursă, participanții au efectuat exerciţii de intindere si de relaxare a mușchilor.

IMG_3866Incheierea antrenamentului a fost intr-un mod diferit de aceasta data. Amplasand sticlele de apa cu brand-ul Herbalife pe perimetru, participantii au efectuat sub supravegherea antrenorului, o serie de exerciții de întindere, sărituri și chiar mini întreceri de echipă. Anume într-o astfel de formulă vesela a avut loc  antrenamentul corporativ al Companiei Herbalife.

IMG_3906La final, membrii echipei Herbalife i-au mulţumit antrenorului Vitalie Gheorghiţă, care este câştigătorul primului Maraton din Chişinău, la o distanţă de 42 km, pentru antrenamentul interactiv.

IMG_3979Herbalife este o companie internaţională din domeniul nutriţiei şi al vânzărilor directe. Herbalife este recunoscută pentru produsele de control al greutatii, care includ shake-uri şi gustări proteice; suplimente nutriţionale pentru fitness şi energie; dar si produse pentru îngrijire personală. Misiunea Companiei este de a „schimba viaţa oamenilor”, prin promovarea modului sănătos și activ de viață.

IMG_3952Vă reamintim, că Herbalife este partenerul oficial în nutriţie al Maratonului Internațional Chișinău, care va adăuga în pachetul de start al participantului la maraton (42 km), semimaraton (21 km) și cursei de 10 km un baton proteic. Fiecare sportiv are nevoie de forta si rezistenta pentru a alerga un maraton, astfel poate oricând sa-si incarce bateriile, mancand  batonul proteic Herbalife pentru un plus de energie.

IMG_3721În zona Sport Expo din Piața Marii Adunări Naționale va fi amplasat un cort al companiei Herbalife, unde fiecare persoană poate afla mai multe informatii despre produsele Herbalife și cum poate achiziționa produse pentru o nutritie echilibrată.

Mai multe informaţii despre produsele Herballife puteţi obţine accesând site-ul oficial www.herbalife.md.

Dacă nu aţi reuşit să alergați niciodată, atunci acum este momentul să Vă pregătiţi pentru al doilea Maraton din  Chișinău, care va avea loc pe 17 aprilie 2016. Pentru al doilea an consecutiv, mai mult de 10.000 de sportivi vor alerga pe străzile Chișinăului. Poate anume colectivul Dumneavoastră  va  obține titlul de “ Cel mai sportiv colectiv din Moldova”, participând la cursa de 10 km!

Detaliile despre cursele corporative le găsiţi aici, precum și prin telefon: +373 79996953 și de e-mail la: marathon@marathon.md.

IMG_3597Galerie foto

David Lutsyk pentru marathon.md