Echipa Fitness-Clubului SportPark se antrenează pentru Maratonul din Chişinău

Doriţi să instituiţi un spirit sportiv în organizaţia Dumneavoastră? Efectuaţi înregistrarea la antrenamentele corporative pentru atletică la organizatorii Maratonului Internaţional din Chişinău, (detalii)

IMG_3997Să fii o echipă, presupune nu doar sprijinul reciproc în timpul antrenamentelor de la sală, dar şi să te pregăteşti împreună cu întreaga echipă pentru al doilea Maraton Internaţional din Chişinău în aer liber.

Anume într-o astfel de manieră se atîrnă faţă de muncă şi profesie, fiecare angajat al Fitness – Clubului SportPark.

IMG_4104În timpul pauzei de masă, 12 reprezentanţi ai Clubului SportPark l-au întîmpinant în incinta complexului sportiv pe antrenorul Sporter Run, Liviu Croitoru, care i-a vizitat pentru a doua oară cu scopul de a pregăti sportivii pentru Maratonul din Chișinău.

IMG_4029După realizarea unei poze în ansamblu, echipa împreună cu antrenorul s-a deplasat în zona de pădure de lângă clubul de fitness SportPark, care este bogat nu doar în copaci şi lacuri, dar şi de asemenea cu sportivi ce se pregătesc de maraton.

IMG_4010După încălzirea musculaturii dar şi a unor exerciţii uşoare, Liviu a însărcinat instructorii de fitness şi antrenorii diferitor tipuri de sport să alerge cîteva cercuri în jurul lacului, pentru a simţi întreaga forţă a alergării în aer liber, mai cu seamă în pădure. Echipa SportPark s-a oglindit nemaipomenit pe fundalul naturii, cu atît mai mult cînd obţii fotografii atît de vii într-un astfel de loc, involuntar îţi doreşti să faci şi mai multe poze.

IMG_4039Spre finele instruirii, gimnastica tradiţională a fost nelipsită din partea antrenorului, pentru a evita diverse leziuni ale picioarelor. S-au făcut din nou poze, s-au distrat şi-au făcut un pic de jogging în drum spre întoarcere la fitness-club.

IMG_4098Reamintim că anul anterior, SportPark a participat la toate distanţele Maratonului din Chişinău, iar în acest an s-au pregătit serios pentru Maratonul actual. Acest lucru este evident după pregătirea lor fizică – cum nu ai privi, totuşi sunt sportivi!

IMG_4128Dacă nu aţi reuşit să fugiţi niciodată, atunci acum este momentul să Vă pregătiţi pentru al doilea Maraton din  Chișinău, care va avea loc pe 17 aprilie 2016. Pentru al doilea an consecutiv, mai mult de 10.000 de sportivi vor alerga pe străzile Chișinăului. Poate chiar colectivul Dumneavoastră va căpătat titlul de “ Cel mai sportiv colectiv din Moldova” , participând la cursa de 10 km!

Detaliile despre cursele corporative le găsiţi aici, precum și prin telefon: +373 79996953 și de e-mail la: marathon@marathon.md.

IMG_4082
Galerie foto

David Lutsyk pentru marathon.md