Echipa de alergători Omactiv.md se pregătește pentru Maratonul din Chişinău

IMG_7380Mega echipa sportivă Omactiv.md, care este și partener oficial al Maratonului din Chișinău se pregătește pentru cursa, împreună cu un antrenor profesionist.

Imediat după ce s-au întâlnit în parcul Valea Morilor,cu antrenorul de la Sporter Run, Vitalie Gheorghiță, echipa a început din nou antrenamentul. Din nou, deoarece pentru echipa Omactiv.md este un lucru obişnuit!

IMG_7362Antrenorul a efectuat câteva exerciţii de încălzire, după care toți împreună au început să alerge în jurul lacului. Suprinzător fiind faptul că participanții la antrenament aveau energie suficientă în exces, de aceea Vitalie a efectuat exerciții de restabilire destul de active.

IMG_7392După tot antrenamentul, echipa Omactiv.md a participat și la o sesiune foto pozitivă. Am înțeles că le place mult să pozeze, deoarece au făcut multe fotografii până nu a început soarele să ardă puternic.

IMG_7423Potolindu-și setea cu apa potabilă OM, echipa a mulțumit antrenorului pentru antrenamentul activ de dimineață.

IMG_7440Știați că apa OM are o compoziție optimă pentru activitățile fizice și modului activ de viaţă. În ea sunt prezente toate componentele active pentru a nu suprasolicita organismul nostru.

IMG_7460Apropo, apa potabilă OM va asigura toți participanții la maraton cu apă, pentru a nu permite deshidratarea organismului în timpul alergării. Pe parcursul la toate distanțele competiției partenerul nostru de apă potabilă OM, va distribui tuturor participanților apa în punctele de start/sosire, precum și în anumite puncte de distribuire de pe Bd. Dacia(Viaduc), în zona de întoarcere, iar al doilea punct de distribuire va fi situat pe Bd. Ștefan cel Mare la intersecţie cu strada Toma Ciorbă, în a doilea punct de întoarcere.

IMG_7487Multe companii deja au terminat pregătirile pentru cel de-al doilea Maraton din Chişinău care va avea loc la 17 aprilie, 2016. Al doilea an consecutiv peste 10 000 de participanți la maraton vor alerga pe străzile Chișinăului. Poate chiar echipa companiei dvs va fi câștigătoarea titlului „Cel mai sportiv colectiv din Moldova”, participând la cursa de 10 km!

IMG_7503Galerie foto

David Lutsyk pentru marathon.md