Devino voluntar și primești insigna personalizată a voluntarului Chisinau Marathon

IMG_0820_1Drag prieten!

Devenind voluntar al maratonului din Chişinău, nu doar vei face parte din istorie, ci și vei primi diplome și insigne personalizate care sunt destinate doar voluntarilor, așa-numitele „Insigne ale Voluntarului”. Acestea sunt un fel de medalii prinse în piept pentru dragii noștri voluntari!

IMG_0813Apropo, noi încă avem nevoie de voluntari, de aceea fiecare doritor poate să se înregistreze în orice moment pe pagina Maratonului din Chișinău. În timpul organizării maratonului vom avea nevoie de 350 de voluntari care vor fi implicaţi în toate momentele organizatorice; de asemenea vom avea nevoie de 700 de mâini și picioare pentru ca al doilea Maraton din Chișinău să fie desfășurat la cel mai înalt nivel. Acest lucru este posibil numai datorită ție!

IMG_0818Înregistrează-te accesând link-ul și vom fi bucuroși să fii parte a echipei noastre! Suntem deschiși la noi prieteni și avem o atârnare serioasă față de activitatea desfășurată. Sunteţi pentru noi, nu doar un voluntar, ci un prieten și un coleg. Împreună, umăr la umăr, putem realiza lucruri mărețe!

Accesează acest link pentru a citi mai multe despre ajutorul pe care îl avem nevoie de la tine, despre cerinţele, avantajele și beneficiile de a fi voluntar în carul Maratonul din Chişinău.

Pentru mai multe informaţii apelați:

  • 079996942 – Alexandru
  • 079996953 – Mariana