Cursa de duminică Sporter Run pe distanță lungă împreună cu Petrom-Moldova

Sunday Long RunDuminică, 13 Martie 2016, ora 10:00, va avea loc un antrenament pe distanţă lungă pentru alergătorii cu experienţă. Evenimentul este organizat de Sporter, organizatorul Maratonului Internaţional din Chișinău sub îndrumarea antrenorilor Sporter Run, Liviu Croitoru și Vitalie Gheorghiță.

În această zi vom alerga împreună cu partenerul general al Maratonului din Chișinău “Petrom-Moldova”.

Locul desfășurării evenimentului: Stația de alimentare Petrom de pe Șoseaua Hâncești, 130/1 (lângă Gara de Sud). Traseul cursei pornește de la stația peco Petrom și continuă în direcția orașului Ialoveni.

Distanța:

  • Maraton – 22 km
  • Semi-maraton – 16 km
  • Cursa de 10 km – 11 km

Linia de finiș a cursei de asemenea este lângă stația de alimentare Petrom, unde fiecare alergător își va putea procura apă, ceai, cafea sau mâncare. La sfârșitul antrenamentului va avea loc un concurs în cadrul căruia câștigătorul va primi un certificat în valoare de 500 lei pentru alimentarea automobilului.

În ziua antrenamentului magazinul de haine sport PUMA va oferi un cadou unui celui mai norocos participant al antrenamentului. La loterie va fi pusă în joc un rucsac sport.

Urmăriți actualizările din grupul Sporter Run de pe Facebook, unde vom anunța despre viitoarele antrenamente și traseele acestora. Anunțurile vor fi făcute cu câteva zile înaintea antrenamentelor, iar locația va fi schimbată de fiecare dată.

Antrenamentul este absolut gratuit!

Aleargă pentru că e simplu!

Stația de alimentare Petrom pe hartă.

Eveniment pe Facebook.

Informație suplimentară la telefoanele:

  • 069959594 – Liviu Croitoru (antrenor)
  • 079603173 – Vitalie Gheorghiță (antrenor)
  • 079996953 – Mariana Manole ( managerul proiectelor Sporter)

Vă reamintim că Maratonul Internațional Chișinău va avea loc pe 17 aprilie, 2016, în Centrul Chișinăului, pe distanțele de 42 km, 21 km, 10 km și 3 km.

Înregistrarea la maraton este disponibilă pe site-ul www.marathon.md