Compania DELL- partenerul tehnic al Maratonului Chișinău

9ad2b950be5e9b56845fe29ce387cc61Compania DELL și partenerul autorizat Accent Tehno, au devenit un sprijin tehnic important pentru cel de-al doilea Maraton Internațional Chișinău.

Partenerul tehnic DELL a oferit 20 de laptopuri pentru punctele de înregistrare la Maratonul Chișinău. Grație acestui sprijin, participanții se pot înregistra rapid și să obțină pachetele de start  timp de trei zile în  zona  Sport Expo.

DELL – este siguranță. Soluții sigure și accesibile pentru orice necesități ale consumatorilor – începînd de la cele mai accesibile soluții pentru fiecare, și finisând cu soluții complexe pentru profesioniști.

Rețeaua de saloane cu echipamente pentru calculatoare Accent Tehno, ce oferă laptopuri DELL pentru Maratonul Chișinău, se menține cu succes pe piața Moldovei din anul 2003. Fiind o filială a «Accent Electronic» SA, cunoscut pe piața Moldovei de peste 20 de ani ca unul dintre cei mai mari distribuitori de echipamente pentru calculatoare, Accent Tehno este specializată pe  vînzări cu amănuntul și lucru cu clienţii corporativi.

Mai multe despre mărfuri și companie puteți afla pe www.accent.md

Vă reamintim că cel de-al doilea Maraton Internațional Chișinău va avea loc pe 17 aprilie 2016, în centrul Chișinăului pe o distanță de 42 km, 21 km, 10 km și la 3 km.

Înregistrare este disponibil pe site-ul marathon.md