Compania de Asigurări MOLDASIG – Partenerul oficial al Maratonului din Chişinău

15107_1403870966539528_10802693_nCompania de Asigurări MOLDASIG, fiind partenerul oficial al Maratonului din Chişinău, va acorda asigurare în situaţia unor eventuale accidente, tuturor participanților la Maraton la distanţe de 42, 21 și 10 km în momentul desfăşurării maratonului.

Asigurarea contribuie la reducerea riscurilor pierderilor materiale, la care sunt supuse zi de zi, atât întreprinderile cât şi persoanele fizice. Datorită acestui fapt, anume asigurarea ne face să ne simțim mai încrezuți .

Pe parcursul a 14 ani, liderul pieței de asigurări din Republica Moldova – MOLDASIG S.A., oferă o gamă largă de servicii pentru suportul clienților în situații dificile, care implică pagube materiale, debutul de handicap, apariția unor pericole ce țin de amenințarea la viață și sănătatea clienților. Compania MOLDASIG manifestă o responsabilitate înaltă față de rolul său pe care-l poartă în societate.

În cadrul parteneriatului pentru desfășurarea celui de-al doilea Maraton Internațional de la Chișinău, MOLDASIG va oferi tuturor participanților la maraton acoperire de asigurare în situația unor vătămări corporale și alte leziuni. Astfel vor fi acordate polițe de asigurare împotriva accidentelor în calitate de cadou care vor funcționa pe perioada desfășurării competiției. Compania MOLDASIG sprijină promovarea unui stil de viață sănătos dar și popularizarea sportului.

Sănătatea este prima treaptă spre succesul și realizările dumneavoastră. Protejați-vă sănătatea /și a celor dragi prin achiziționarea unei asigurări benevole de sănătate și a uneia de accidente.

MOLDASIG este mereu lângă dumneavoastră, datorită unei rețele largi de subdiviziuni situate în întreaga țară. La momentul actual, clienții noștri beneficiază de un ajutor calificat din partea a 2.000 de profesioniști localizați în  250 de puncte de vânzare.

Pentru a obține o informație mai desfășurată despre spectrul larg al serviciilor de asigurare oferite de MOLDASIG, puteți accesa site-ul companiei: www.moldasig.md precum și la subdiviziunile companiei.

Totodată, doritorii de a achiziționa orice poliță de asigurare a Companiei MOLDASIG SA, o pot face pe 15,16 şi 17 aprilie în cadrul evenimentului Maraton de la Chişinău.

Vă așteptăm pe toți la 17 aprilie la Maraton, pentru a primi o doză de sănătate, o bună dispoziție şi multă energie pozitivă!

Reamintim că al doilea Maraton Internațional de la Chișinău se va desfășura pe 17 aprilie 2016, în centrul Chişinăului pe o distanţă de 42 km, 21 km, 10 km și la 3 km.

Înregistrarea este disponibilă pe site-ul marathon.md