Compania BTS-Pro a petrecut un antrenament corporativ în cadrul pregătirii pentru Maratonul Chișinău

Бтс

Pe 25 septembrie compania BTS-Pro s-a alăturat listei de companii care au ales antrenamentele corporative de la Sporter pentru o pregătire mai eficientă de Chisinau International Marathon.

Participanții antrenamentului au însușit principiile de bază ale antrenamentelor de alergare care trebuie să le cunoască orice sportiv, indiferent de nivelul de pregătire fizică sau vârstă.

Бтс3

Fundamentul oricărui antrenament sunt mușchii ce susțin corpul în procesul alergării. De aceea, nu trebuie să uitați de fortificarea mușchilor spatelui, abdomenului și exercițiile de întindere, chiar dacă sunteți un sportiv experimentat.

Scopul principal al antrenamentelor este debarasarea de mișcările tensionate. Tensiunea musculară este un fenomen destul de răspândit, chiar și printre sportivi cu experiență, iar procesul de antrenare este menit s-o elimine. Însușirea unei tehnici corecte de alergare vă va ajuta la eliminarea tensiunii și va face mișcările Dvs mai libere și mai relaxate.

Бтс1

Tehnica de alergare reprezintă lucrul cu toate grupele de mușchi ce răspund de poziția corpului, capului, picioarelor, mâinilor și umerilor în timpul alergării. Anume pe însușirea acestei tehnici și a abilității de controlare a tuturor grupelor de mușchi și a fost îndreptat acest antrenament.

De asemenea, o atenție deosebită a fost acordată încălzirii înainte de începerea antrenamentului. O încălzire corect organizată simplifică semnificativ procesul de alergare, mărește durata antrenamentului, scăzând totodată riscul traumelor până la minim.

Бтс2

La finele antrenamentului sportivii au efectuat un cool down, esența căruia este trecerea la alergare lentă sau pas obișnuit. Antrenorul a explicat că în nici un caz nu e voie să vă opriți sau să vă așezați după linia de finiș. Dacă vă opriți brusc, atunci mușchii care au preluat o parte din funcțiile de pompare a sângelui nu mai ajută inima și acumulează sânge.

Acest fapt duce la creșterea sarcinii asupra inimii, care acum este forțată să pompeze sângele în organe și în tot corpul de sine stătător, fără ajutorul mușchilor. Reiese că inima, lucrând intensiv în timpul antrenamentului, îndată după acesta începe să lucreze mai mult și mai des.

După antrenament toți participanții s-au fotografiat și și-au împărtășit impresiile. După cum s-a dovedit, atmosfera de comunicare a devenit mai prietenoasă, și însăși calitatea comunicării s-a îmbunătățit. Formând o echipă, proaspeții alergători și-au setat un scop comun, realizarea căruia depinde de activitatea lor fizică. O astfel de experiență de colaborare inevitabil are impact asupra calității comunicării în mediul de lucru, deoarece obstacolele depășite în comun sunt cele care într-adevăr unesc oamenii.

Бтс5

BTS Pro este o companie tânără din Moldova cu 100% capital privat, care se specializează pe oferirea soluțiilor IT pentru securitatea și administrarea informației. Cu o experiență de mai mult de 5 ani pe piața Moldovei, BTS Pro se specializează pe oferirea soluțiilor complexe în infrastructura IT, business soluții și soluții externe de arhivare și gestionare a documentelor electronice, integrate cu soluțiile de administrare a informației. Fondată în anul 2008, la moment compania are un colectiv de 70 de angajați, dintre care 60 sunt specialiști certificați în domeniul IT.
MISIUNE

Misiunea companiei este de a implementa tehnologiile informaționale de ultimă generație pentru a asigura dezvoltarea continuă care, la rândul ei, va accelera inovațiile și va crește rentabilitatea soluțiilor pentru sarcinile operaționale ale clienților noștri.

VALORI

Calitate. Pe o piață ce se găsește în continuă dezvoltare, calitatea serviciilor este o caracteristică absolut necesară funcționării și dezvoltării.

Orientare pe client. Fundamentul filosofiei companiei constă în abordarea individuală a cererilor oricărui client, oferind soluții optimizate și adaptate domeniului de activitate al acestuia.

Profesionalism. Echipa companiei este mereu gata să se ocupe de cele mai complexe aspecte ale business-ului, cu o atitudine profesionalistă și o dorință de a se îmbunătăți.

Transparență. Compania apreciază un schimb de informații efectiv și echitabil pe toate nivelele organizaționale. Cu respectarea strictă a confidențialității și nedivulgării informațiilor clienților.

FOTO

1234