Colectivul MOBIASBANCA se pregătește pentru Maratonul din Chişinău

Doriți să implementați spiritul sportiv în compania Dvs? Înregistrați-vă la antrenamentele de alergat corporative de la organizatorii Maratonului Internaţional din Chişinău (detalii).

IMG_5926MOBIASBANCA-Groupe Societe Generale este o bancă comercială din Moldova, care susține în mod activ un stil de viață sănătos și participă la diverse competiții sportive. Sportul a devenit o parte din viaţa colaboratorilor băncii, unindui într-o echipă prietenoasă.

IMG_5937Echipa de la  MOBIASBANCA-Groupe Societe Generale deja al doilea an consecutiv se pregătește să ia o parte Maratonul din Chișinău. Anul trecut, MOBIASBANCA a devenit prima bancă din Moldova care a participat la antrenamentul corporativ, organizat de către Sporter Run. Colectivul s-a antrenat pe tot parcursul anului, iar acum, la cel de-al doilea maraton se pregătesc să participe 15 angajaţi ai băncii, care au participat la antrenamentul de la începutul primăverii.

IMG_6158Sub îndrumarea antrenorului de la Sporter Run, Liviu Croitoru, angajaţii de la MOBIASBANCA și-au încălzit mușchii și s-au pregătit pentru alergare. În această zi, Liviu a avut drept scop să antreneze angajații băncii prin parcul Valea Morilor, alergând pe un traseu cu urcușuri și coborâri.

IMG_6117„Sunt fericit să am o astfel de echipă mare, reprezentată de colaboratorii de la MOBIASBANCA. Văd că echipa mea se bucură de aceste antrenamente, și chiar de este o dimineaţă rece, suntem cu toţii aici, pentru că pentru noi este important spiritul de echipă. Mulțumită antrenorului care ne motivează și ne antrenează, ne vom pregăti perseverent pentru Maratonul din Chişinău. Și mulțumesc fotografului care ne depăşea pe skateboard-ul lui pentru a realiza fotografii frumoase”– ne-a comunicat Ridha Tekaia, preşedintele MOBIASBANCA-Groupe Societe Generale.

IMG_6095Este de remarcat faptul că colectivul companiei este foarte unit. De-a lungul antrenamentului, ei au alergat împreună, susținându-se reciproc la diferite etape ale cursei.

„Am primit o mare plăcere antrenându-mă cu colegii mei. Avem un puternic spirit de echipă, vibrațiile căruia le puteți simți chiar și în aer”, – ne-a spus Filip Kotora, membru al Comitetului de Direcție al băncii.

IMG_6087La sfârșitul antrenamentului a ieșit și soarele, care a conferit mai multă energie alergătorilor de la  MOBIASBANCA și au îndeplinit toate sarcinile puse de către antrenor. După finalizarea antrenamentului, a avut loc încă o încălzire cu întinderea mușchilor, care este un exerciţiu obligatoriu după alergare.

IMG_6173„Prin sport, echipa noastră este mult mai unită. Eu alerg deja timp de 30 de ani, iar acum încerc să antrenez și colegii mei, împărtășindu-le experiența mea. Astăzi, antrenorul de la Sporter Run a avut un program neobișnuit pentru noi, exact ceea ce am vrut. Îi mulțumesc pentru acest antrenament,” – ne-a comunicat impresiile sale Damien Granier, membru al Comitetului de Direcție al Băncii și căpitanul echipei.

IMG_6011După câteva poze în grup la finalul antrenamentului, sportivii au decis să mai alerge câteva cercuri în jurul lacului din Valea Morilor, sub razele calde al soarelui. Mulți angajați din companie au început să practice activ alergatul după prima cursă a Maratonului din Chișinău, așa că și alți angajați ai băncii au decis să ne spună despre impresiile sale despre antrenament și despre practicarea alergatului.

„Mereu ne străduim să practicăm sportul, care ne dă forţe noi, pentru a lucra mai eficient cu clienţii noştri, și cel mai important, consolidăm relaţia de prietenie în cadrul companiei”.

IMG_5930Dacă nu aţi alergat niciodată, acum e cazul să începeţi pregătirile pentru cel de-al doilea Maraton din Chișinău care va avea loc la 17 aprilie, 2016. Al doilea an consecutiv peste 10 000 de participanți la maraton vor alerga pe străzile Chișinăului. Poate chiar echipa companiei dvs va fi câștigătoarea titlului „Cel mai sportiv colectiv din Moldova”, participând la cursa de 10 km!

Detalii despre cursele corporative găsiţi aici sau la numărul de telefon +373 79996953 și e-mail: marathon@marathon.md.

Galerie foto

David Lutsyk pentru marathon.md