Clubul de fitness oficial Energy Fitness se pregătește pentru Maratonul din Chișinău

Doriţi să instituiţi un spirit sportiv în organizaţia Dumneavoastră? Efectuaţi înregistrarea la antrenamentele corporative pentru atletică la organizatorii Maratonului Internaţional din Chişinău, (detalii)

IMG_6914_1Colectivul fitness-clubului Energy Fitness se pregătește intensiv pentru cel de-al doilea Maraton din Chișinău, fiind partenerul oficial al Maratonului. Aceasta presupune că cei mai buni antrenori din ţară – antrenorii Energy Fitness, vor desfășura pentru voi înviorarea, înainte de începerea curselor pentru copii Kids Run Day by Nordic și a cursei Maratonului din Chișinău în Piața Marii Adunări Naționale, unde vă așteaptă muzică pe măsură, o doză de emoţii pozitive, vioiciune și energie.

IMG_6933Înainte de pregătirea la cursă a participanților Maratonului din Chișinău, echipa Energy Fitness  a decis să participe la antrenamentul corporativ al clubului său, pentru a fi pregătiți pentru zilele de curse.

Din păcate antrenamentul l-au putut vizita doar o parte din echipa Energy Fitness, deoarece mulți antrenori și angajați ai clubului Energy Fitness muncesc, dat fiind faptul că  fluxul de clienți ai clubului  este neîntrerupt,  dar cei mai ageri membri ai echipei au  fugit în jurul parcului Valea Morilor sub conducerea  antrenorului Sporter Run, Liviu Croitoru.

IMG_6925_1Cu brațele deschise, Energy Fitness a început înviorarea și încălzirea mușchilor înainte de cursă.  Antrenorul Liviu Croitoru, a petrecut o dezmorțire  fierbinte  pe timp de vînt puternic, astfel încît echipa să nu înghețe.

IMG_6947_1După o poză în ansamblu, echipa Energy Fitness a ascultat instrucțiunile  antrenorului despre tehnica corectă de alergare pe distanțe lungi. După un mic curs de instruire, toți au pornit spre cursă în jurul lacului.

IMG_6971_1După alergare, nu s-a petrecut fără de înviorare. Antrenorul, a prezentat exerciții de extindere a mușchilor, totuși acesta este un club de fitness iar echipa s-a descurcat de minune, deoarece anume așa sportivii Energy Fitness își desfășoară zilnic activitatea.

IMG_7030_1Energy Fitness îi așteaptă pe toți la Maratonul din  Chișinău, unde aceștia vor petrece dezmorțirea înainte de cursă. Apropo, în pachetul de start al participantului la distanțe de 10, 21 și 42 km, îi așteaptă pe toți o surpriză plăcută din partea clubului Energy Fitness. De asemenea, clubul Energy Fitness va fi prezentat la Sport Expo de pe 15 pînă pe 17 aprilie, unde fiecare doritor va putea să se informeze despre serviciile și prețurile clubului.

IMG_7002_1Pentru mai multe informații despre serviciile oferite de Energy Fitness, vă puteți adresa la  următorul număr de telefon: 022990961, pe site-ul companiei efitness.md și la pagina clubului pe Facebook.

Dacă nu aţi reuşit să fugiţi niciodată, atunci acum este momentul să Vă pregătiţi pentru al doilea Maraton din Chișinău, care va avea loc pe 17 aprilie 2016. Pentru al doilea an consecutiv, mai mult de 10.000 de sportivi vor alerga pe străzile Chișinăului. Poate chiar colectivul Dumneavoastră va căpătat titlul de “ Cel mai sportiv colectiv din Moldova” , participând la cursa de 10 km!

Detaliile despre cursele corporative le găsiţi aici, precum și prin telefon: +373 79996953 și de e-mail la: marathon@marathon.md.

IMG_6922_1

FOTO