Ceremonia de decorare a voluntarilor Maratonului Internațional Chișinău

IMG_5791Recent, a avut loc întâlnirea finală cu voluntarii celei de-a doua ediţii a Maratonului Internaţional Chişinău. Organizatorii maratonului și-au exprimat recunoștința pentru ajutorul acordat în timpul organizării și desfăşurării evenimentului, care a avut loc în perioada 15-17 aprilie 2016.

În cadrul ceremoniei de decorare au fost prezenți 70 de voluntari, care au petrecut timpul frumos în incinta oficiului Sporter, la o masă festivă. Ulterior, celor prezenți le-a fost decernată diploma de mulțumire din partea organizaţiei Sporter și a Ministerului Tineretului și Sportului din RM, precum și, au fost oferite insigne de voluntar a Maratonului Internaţional Chişinău.

IMG_5747După solemna ceremonie, managerii Sporter au discutat cu voluntarii despre următoarele proiecte și obiective.

Voluntarii, care nu au fost prezenţi la ceremonia de decernare a diplomelor, pot veni să-şi primească premiile binemeritate în oficiul organizaţiei Simpals (str. Ion Neculce, 5), de luni până vineri de la 09:30 la 18:00.

IMG_5706Organizatorii Maratonului Internaţional Chişinău exprimă voluntarilor sincere mulțumiri pentru ajutorul oferit întru organizarea celui mai grandios eveniment sportiv din acest an. Suportul benevol din partea voastră, pe parcursul zilelor în care s-a desfăşurat competiția, este foarte important pentru noi. Sunteţi cei mai buni!

Atragem atenţia asupra faptului că, pe 17 iulie 2016 va avea loc competiția de înot în apă deschisă Ghidighici Sea Mile, în cadrul căreia, de asemenea, vom avea nevoie de ajutorul voluntarilor.

IMG_5739Dacă doriți să activați în calitate de voluntar la cea de-a patra ediţie a competiției Ghidighici Sea Mile, Vă rugăm să vă înregistrați benevol accesând acest LINK. Nu pierdeți ocazia să deviți o parte a celui mai important eveniment din vara anului 2016! Vă aşteaptă o experienţă unică, senzaţii tari și prieteni noi!

Urmăriţi detaliile în grupul Sporter Voluntariat de pe pagina de Facebook.

Vă reamintim că cel de-al doilea Maraton Internaţional Chişinău a avut loc pe 17 aprilie în Piața Marii Adunări Naţionale, adunând peste 15 000 de persoane din 50 de țări ale lumii. Mai multe detalii găsiţi aici.

Galerie Foto