Ceaiul Tess – partenerul Maratonului Internațional Chișinău

96ad2137760921.5907e466619f7

Pe 1 octombrie va avea loc Maratonul Internațional Chișinău, la care compania Tess va participa și va oferi cadouri câștigătorilor competiției.

De asemenea, toți participanții și oaspeții Maratonului Chișinău vor putea procura o cană de ceai natural Tess, care o veți putea găsi în Food Zone BARBAR. Menționăm, că Food Zone BARBAR este de asemenea și zona de așteptare a finaliștilor.

Ceaiul TESS posedă un sortiment larg, rețete exclusive de amestecuri de ceai, compoziții de ceai originale, ce folosesc doar ingrediente naturale. Colecțiile mărcii includ: sorturile clasice de ceai verde și negru, compoziții originale cu fructe, pomușoare, ierburi, flori și condimente, dar și ceaiuri de fructe sau de plante care nu conțin cafeină.

Toate sorturile sunt prezentate atât sub formă de frunze, cât și în pachețele de unică folosință. Ceaiul TESS folosește doar plantele crescute pe plantațiile din Ceylon, China și Kenia.

Până la startul celui de-al treilea Maraton Internațional Chișinău au mai rămas doar 10 zile, de aceea, pentru a participa la curse și a fi primul care va primi noua medalie maratonistă, trebuie să vă înregistrați pe site-ul marathon.md. Numărul de locuri este limitat, grăbiți-vă să deveniți participantul celui mai grandios eveniment sportiv din Moldova!

1234