Campanie socială: Împarte-te cu căldură la Maratonul Chișinău (Video)

Снимок экрана 2017-09-30 в 15.33.47

Mai puțin de o zi mai rămâne până la startul celui mai mare eveniment sportiv – Chisinau International Marathon. Acest maraton este desfășurat pentru al treilea an consecutiv și de fiecare dată organizatorii găsesc noi modalități de a face evenimentul și mai interesant și distractiv.

În acest an organizatorii le propun participanților să participe la fondarea unei noi tradiții – să se împartă cu căldură!

Maratonul Chișinău, care va avea loc pe 1 octombrie, reprezintă un fel de hotar ce separă zilele calde de cele reci. În fiecare zi temperatura scade tot mai mult, iar vântul devine mai rece. Iată că și în zilele desfășurării maratonului meteorologii promit o vreme confortabilă pentru alergare, aproximativ 14-15 grade. Însă, dimineața se vor simți destul de bine consecințele înghețurilor nocturne.

Organizatorii propun tuturor atleților, pe lângă uniforma sportivă în care vor alerga, să-și ia haine mai călduroase care le va purta înainte de start. Dar îmbrăcămintea trebuie să fie una pe care deja nu o mai purtați! Dacă aveți scurte, pulovere, pantaloni sau orice altă îmbrăcăminte pe care de mult timp n-ați mai îmbrăcat-o, vă sugerăm să o purtați anume pe aceasta! Până la start veți fi îmbrăcat în aceste haine, păstrând căldura atât de importantă pentru sportivi, și o veți arunca în momentul startului. Deoarece Dvs nu mai aveți nevoie de această îmbrăcăminte, organizatorii o vor strânge și o vor aranja, după care o vor împărți persoanelor nevoiașe.

Astfel, Dvs veți dărui o părticică de căldură celor care într-adevăr au nevoie de aceasta! Împreună putem face ziua de mâine o sărbătoare nu doar sportivă, dar și călduroasă.