Brandul Mezellini a devenit partenerul Oficial Snack al Maratonului din Chișinău

16

Mezellini, unul dintre liderii pieței de produse din carne si mezeluri din Republica Moldova, susține cel de-al treilea Maraton Internațional Chișinău, care va avea loc pe 1 octombrie în Piața Marii Adunări Naționale.

Mezellini este unul dintre liderii pieței de produse din carne și mezeluri din Republica Moldova, având o experiență de peste zece ani în acest domeniu. De la bun început, a surprins prin calitatea produselor, prin implementarea continuă a tehnologiilor de ultimă generație, dar și prin extinderea treptată a capacităţii de producţie și a portofoliului de produse, raportându-le la cerințele pieței.

DSC_6779 (2)

Istoria brandului Mezellini este legată de anul 2005, când compania „Aviselect” SRL a procurat întreprinderea de procesare a cărnii din satul Bulboaca. În doar șase luni, cu doar câteva zeci de angajați, au fost lansate pe piață primele produse marca Mezellini.

Denumirea brandului are o semnificație dublă: „mezel” – ceea ce reprezintă mezeluri (salamuri / cârnați) și „lini” – ce denotă experiența tehnologilor italieni care au contribuit la formarea și lărgirea sortimentului de produse. În așa mod, Mezzellini a devenit un nume plin de esență, și anume prin produse de calitate inspirate din rețete tradiționale combinate cu tehnologii europene, în special italiene.

DSC_6772 (2)

„Gustul Sărbătorii” este sloganul ce reprezintă pe deplin brandul Mezellini, fiind unul inspirat din adevărurile străbune care spun că „sărbătorile sunt sfinte” și că de sărbători se pun pe masă cele mai gustoase bucate. Iar produsele Mezellini, „teleportându-te” în sânul familiei, oriunde te-ai afla, sunt exact acele salamuri și bunătăți din carne care au gustul sărbătorii.

partnery