Brand-ul Selpak a devenit partenerul Kids Run Day by Naturalis

selpak-kids1000x600.png.97baac40aa184be160b1226f6f3b1677

În ajunul Maratonului Chișinău noi vom desfășura curse pentru copii. Copilașii vor putea să se ia la întrecere în diferite categorii de vârste, iar, ajungând la linia de finiș, își vor primi prima medalie, efectuată după modelul micșorat al medaliei maratoniste originale. Pe 30 septembrie în Piața Marii Adunări Naționale, la orele 10:00, se va da startul cursei Kids Run Day by Naturalis. Vă așteptăm!

Brand-ul Selpak susține evenimentul nostru în calitate de partener. Acest brand a apărut în anul 1970, în Turcia, ca un produs absolut nou de înaltă calitate pentru a satisface cererea clienților și a-i ajuta în menținerea igienei.

selpak__1_.jpg.8903f40cb4f57cb130506a218bf350d2

Scopul brand-ului Selpak al companiei İpek Kağıt, care face parte din grupul companiilor Eczacıbaşı, ce activează în domeniul producției igienice de hârtie, constă în oferirea consumatorilor noilor posibilități din aspectul calității și inovației.

Brand-ul Selpak ocupă pozițiile de top și propune producție de calitate înaltă în toate categoriile de mărfuri: hârtie igienică, prosoape de hârtie, șervețele și șervețele în cutii.

Denumirea brand-ului este compusă din două cuvinte: Sel (”Celuloză”) și Pak (”curat”). De asemenea, materialele utilizate în producție sunt bioreciclabile, ceea ce oferă copiilor Dvs un viitor mai bun!
Selpak are grijă de apropiații Dvs, încercând să facă procesul menținerii igienei mai plăcut și mai confortabil.

Înregistrați copilașii Dvs la cursele pentru copii. Învățați-i să iubească sportul din copilărie. Înregistrarea este valabilă pe acest link.