BMW – Maşina oficială a Maratonului de la Chişinău

BMW 111La 17 aprilie, la Chişinău va avea loc maratonul orăşenesc, partenerul căruia a devenit importatorul general al BMW AG în Moldova – compania „AutoSpace” SRL. BMW va deschide cursa oficială, cu un afișaj digital pe acoperiș.

Sportul a jucat mereu un rol important pentru BMW, nu doar în autosport, dar şi peste tot unde s-a purtat discuţia despre atingerea unor rezultate remarcabile. Împreună cu sponsorizarea unui astfel de eveniment important ca Maratonul de la Chișinău, BMW este la fel de activ şi pe arena internaţională: BMW este un partener indispensabil al maratoanelor din Berlin, Frankfurt, Köln, Hamburg și München, și Tokio.

Prima maşină oficială a Maratonului de la Chişinău, BMW Seria 2 Gran Tourer va da start curselor începând cu ora 9.00.

Automobilul, BMW Seria 2 Gran Tourer este potrivit atât pentru călătoriile de zi cu zi cât și pentru călătorii mai lungi. Cu un portbagaj încăpător, acesta este capabil să transporte până la șapte pasageri, BMW Seria 2 Gran Tourer întruneşte toate cerințele de confort și flexibilitate în timpul călătoriei. Pe lângă funcţionalitate, modelul respectiv inspiră la practicarea sportului oferind o linie atletică a designului cât şi motorului cu tehnologia BMW TwinPower Turbo.

Al doilea automobil BMW X1, va fi prezentat în Piaţa Marii Adunări Naţionale, unde toţi doritorii vor avea posibilitatea să-şi facă o fotografie pe post de amintire.

BMW Marathon 2BMW X1 – este maşina ideală, pentru cei ce-şi doresc să primească satisfacţie de la conducere, răspunzând cerinţelor acestora. Datorită proporţiilor SAV, acesta este foarte dinamic dar şi foarte flexibil în interior. BMW X1 întâmpină pasagerii săi cu o poziție înaltă de ședere, înconjuraţi de cea mai înaltă calitate și oferă un sistem intuitiv de control. În același timp, motoarele cu consum redus și pe benzină și motoare diesel dinamice, cu tehnologii BMW EfficientDynamics, vă vor  excită pofta pentru următoarele aventuri.

Prin colecţia sa BMW Lifestyle, BMW îşi continuă în mod constant participarea sa în sfera sportului. Linia de îmbrăcăminte sportivă BMW va fi prezentată în cadrul expoziţiei Sport Expo. Îmbrăcămintea și accesoriile BMW sunt un produs de înaltă calitate, care permit sportivităţii şi eleganţei să se combine în acelaşi timp.

De remarcat este faptul că în acest an BMW sărbătoreşte aniversarea a 100 de ani. Compania „AutoSpace” SRL este importatorul oficial al automobilelor BMW în Republica Moldova din anul 1997.

  • Contacte „AutoSpace” SRL:
  • MD-2004, Moldova,
  • Chişinău, str. Bucuriei, 18-a
  • Tel: (+373 22) 223-399
  • Fax: (+373 22) 222-881
  • URL: www.bmw.md
  • E-mail: bmw@bmw.md

Reamintim că al doilea Maraton Internaţional de la Chişinău se va desfăşura pe 17 aprilie 2016, în centrul Chişinăului pe o distanţă de 42 km, 21 km, 10 km și la 3 km.

Înregistrarea este disponibilă pe site-ul marathon.md