Birovits a devenit un partenerul Kids Run Day 2017

Birovits-ro1000x600 rum

 

Birovits – unul din liderii pe vânzări de papetărie pentru birou şi studii în Moldova. În reţeaua noastră de vânzări cu amănuntul – cinci magazine, iar în asortiment – peste 10 mii de articole. În magazinele noastre se comercializează toate cele necesare pentru o activitate confortabilă şi neîntreruptă – de la stilouri până la imprimante. Noi vă oferim o garanţie pentru toate produsele, iar livrare acestora ocupă nu mai mult de 12 ore.

Birovits contribuie la eficienţa afacerii Dvs. Motto-ul nostru: “Focusaţi-vă pe lucrurile esenţiale. Noi vom avea grijă de lucrurile mici.”

Exclusiv în Moldova

Noi abordăm cu atenţie crearea asortimentului. Printre partenerii noştri – producători cu o reputaţie ireproşabilă pe piaţa mondială, precum, Esselte și Panta Plast. Birovits. Birovits este distribuitorul exclusiv în Moldova a mărcilor comerciale Casio, Leitz, Esselte, Rexel, Deli, Erich Krause, Kiddy Clay, 2X3, Scrikss, Kangaro, Maped, Office 1, Stanger, Tryumf și Notte. Datorită acestui fapt noi oferim clienţilor noştri preţuri speciale la mărfurile acestor branduri. Geografia de livrare este extinsă – noi importăm mărfuri din 11 ţări din Europa şi Asia.

30 septemrie, la ora 10:00 în Piața Marii Adunări Naționale va avea loc cursa de ciclism pentru copii Kids Run Day 2017. Cine nu a reuşit să se înregistreze, grăbiţi-vă, numărul de participanţi este limitat.

Înregistrarea este disponibilă aici.