Bărboșii de la Lisnic BarberShop fac antrenament pentru maratonul din Chișinău

IMG_7807La Maratonul din Chişinău vor participa și bărboșii stilaţi al primului salon pentru bărbați Lisnic BarberShop.

IMG_7705Imediat după întâlnirea cu antrenorul clubului Sporter Run, Liviu Croitoru, mica dar puternica echipă Lisnic, a început pregătirea pentru maraton. Antrenorul a efectuat cu ei exerciții de încălzire înainte de a începe să alerge.

IMG_7718Echipa de bărboși a alergat în jurul lacului Valea Morilor. La sfârșitul antrenamentului antrenorul a efectuat  cu participanții și câteva exerciţii de restabilire și întindere. Însă mare i-a fost mirarea antrenorului și nici nu s-a așteptat că fondatorul Barbershop-ului, Lisnic Constantin va decide să-l tundă. Având o pereche de foarfece, chiar în plină stradă, Constantin a corectat coafura antrenorul nostru, Liviu ambii fiind foarte satisfăcuți.

IMG_7794Iată în acest mod s-a pregătit pentru maraton echipa Lisnic BarberShop.

Lisnic BarberShop – frizeria barbatilor adevarati. Acum bărbații au un loc unde se pot refugia de rutina zilnică, Lisnic BarberShop, e mai mult decât o frizerie.

IMG_7730O echipă de profesioniști talentați va avea grijă să-ți potrivească un look individual, conform cerințelor tale și indiferent de stil.

IMG_7750Multe companii deja au terminat pregătirile pentru cel de-al doilea Maraton din Chişinău care va avea loc la 17 aprilie, 2016. Al doilea an consecutiv peste 10 000 de participanți la maraton vor alerga pe străzile Chișinăului. Poate chiar echipa companiei dvs va fi câștigătoarea titlului „Cel mai sportiv colectiv din Moldova”, participând la cursa de 10 km!

IMG_7783Galerie foto

David Lutsyk pentru marathon.md