Astăzi începe eliberarea kit-urilor de start în Piața Marii Adunări Naționale

batchIMG_3253

Astăzi, pe 29 septembrie, în Piața Marii Adunări Naționale va avea loc eliberarea kit-urilor de start participanților celui de-al treilea Maraton Internațional Chișinău.

La 14:00 se va desfășura ceremonia oficială de deschidere a orășelului sportiv. Toți participanții curselor de 42, 21, 10 și 5 km își vor putea primi kit-urile de start, precum și cei mai mici sportivi ai cursei pentru copii Kids Run Day by Naturalis.

De asemenea, în această zi va lucra iarmarocul sportiv, unde partenerii evenimentului își vor prezenta produsele și serviciile. Cei care vor vizita Sport Expo vor putea să-și petreacă interesant timpul în piață, să comunice cu sportivii și să facă cunoștință cu meniul Food Zone BarBar.

Îi așteptăm pe toți de la 14:00 până la 19:00!

map-expo4-2 — копия

Menționăm, că eliberarea kit-urilor de start va continua sâmbăta, pe 30 septembrie. Acestea vor putea fi ridicate de la 10:00 până la 19:00.

În aceeași zi, la 10:00, se va da startul curselor pentru copii Kids Run Day by Naturalis.

Deja pe 1 octombrie, în Piața Marii Adunări Naționale se va da startul Maratonului Internațional Chișinău. Toți doritorii pot participa la următoarele probe: 42, 21, 10, 5 și 1,5 km. Procedura de înregistrare poate fi efectuată pe site-ul marathon.md. Grăbiți-vă, numărul de participanți este limitat!

партнеры