Antrenamentul colectiv Garmin Moldova pentru Chisinau Marathon

Doriţi să instituiţi un spirit sportiv în organizaţia Dumneavoastră? Efectuaţi înregistrarea la antrenamentele corporative pentru atletică la organizatorii Maratonului Internaţional din Chişinău, (detalii)

IMG_2771În acest an, Garmin Moldova din nou devine partener al Maratonului Chișinău cu daruri speciale și interesante, astfel devenind ceasurile oficiale ale Maratonului Chișinău.

Pe lîngă parteneriat, colectivul Garmin Moldova se pregătește de asemenea pentru maraton, antrenându-se  cu antrenorul profesional Sporter Run, Liviu Croitoru, acesta fiind susținut cu mîndrie de către Garmin Moldova la diverse evenimente sportive.

IMG_2684Așadar, echipa Garmin s-a întîlnit cu Liviu Croitoru în parcul municipal Dendrariu, unde antrenorul a petrecut dezmorțirea și încălzirea tuturor mușchilor înainte de începutul cursei. După o încălzire intensivă, următoarea sarcină a antrenorului a fost alergarea asupra suișurilor și coborâşurilor prin pădure.

IMG_2565După finalizarea cursei, a sosit timpul pentru înviorare și întinderi,  acestea fiind exerciții fizice obligatorii în timpul oricărui antrenament. După mișcările fizice efectuate, desigur că fără sesiuni-foto nu s-a petrecut. Realizînd cîteva fotografii frumoase și originale, colectivul Garmin a exprimat mulțumiri antrenorului pentru o bună pregătire și sfaturile utile necesare alergării.

IMG_2598Garmin reprezintă unul dintre cei mai mari producători mondiali de dispozitive de navigare prin GPS, precum şi ceasurile inteligente specializate, dar şi diverse gadget-uri pentru orice tip de sport.

IMG_2641Garmin deţine o gamă largă de dispozitive de urmărire pentru fitness, ceasuri și accesorii, în special pentru atletică, atît pentru profesioniști cît și pentru amatorii de  practicare a  sportului.

IMG_2759Sport+ambiţii+productivitate =  Garmin.

Mai multe detalii despre Garmin şi ceasuri inteligente  puteţi afla pe site-ul Garmin.md.

IMG_2745Dacă nu aţi reuşit să fugiţi niciodată, atunci acum este momentul să Vă pregătiţi pentru al doilea Maraton din Chișinău, care va avea loc pe 17 aprilie 2016. Pentru al doilea an consecutiv, mai mult de 10.000 de sportivi vor alerga pe străzile Chișinăului. Poate chiar colectivul Dumneavoastră va căpătat titlul de “ Cel mai sportiv colectiv din Moldova” , participând la cursa de 10 km!

Detaliile despre cursele corporative le găsiţi aici, precum și prin telefon: +373 79996953 și de e-mail la: marathon@marathon.md.

IMG_2667

GALERIE FOTO

David Lutsyk pentru marathon.md