Antrenamente de alergare Sporter Run pe o distanță de 10 km pentru Chisinau Marathon

123 roOrganizatorii Maratonului din Chișinău și clubul sportiv Sporter Run încep desfășurarea antrenamentelor de alergare pentru începători și pentru acei care participă la Maratonul Internațional din Chișinău alergând distanța de 10 km.

De pregătirea alergătorilor se va ocupa antrenorul clubului Sporter Run, Vitalie Gheorghiță, care este campionul ţărilor Balcanice la maraton. El a devenit primul câștigător din istoria Maratonului din Chişinău (la distanţa maximă de 42 de km).

Antrenamentele vor avea loc în fiecare zi (de luni până sâmbătă) dimineaţa și seara, iar duminică vor avea loc antrenamente pe distanţă lungă, care vor dura până la 17 aprilie.

antrenamenteDimineața de la 7:00 – 08:00

Seara de la 19:00 – 20:00

  • Luni, joi, sâmbătă – Valea Trandafirilor;
  • Marţi, vineri – Valea Morilor;
  • Miercuri – stadionul ”Dinamo”;
  • Duminică – locaţii diferite

Atenție! Urmăriți actualizările în grupul Sporter Run pe Facebook, unde vom anunța cu câteva zile înainte despre toate cursele, inclusiv și cele de distanță lungă (cursa de duminică).

Fiecare antrenament din ziua de duminică va avea loc în locații diferite. Calendarul antrenamentelor pentru maraton îl puteți urmări în rubrica specială ”Evenimente”, pe pagina oficială a Maratonului din Chișinău pe Facebook.

La fel, în fiecare duminică la antrenamentul de distanță lungă, magazinul de îmbrăcăminte sport PUMA, va organiza o tombolă cu cadouri. Câștigător poate fi oricine participă la antrenament. Tombola va avea loc în fiecare duminică la începutul antrenamentului și va dura până la 10 aprilie 2016. Detalii despre tombolă găsici aici.