Alergătorii Sporter Run se pregătesc activ pentru Maratonul din Chișinău

puma, antrenamentDuminică, 28 februarie 2016, alergătorii clubului Sporter Run au participat la Maratonul din Маlta și Тоkyo, iar sportivii care au rămas acasa, în Moldova, au venit cu inițiativa de a-și susține colegii printr-un antrenament pe distanțe lungi, astfel pregătindu-se pentru Maratonul din Chișinău.

puma, loterieÎn fiecare săptămână numărul celor care doresc să alerge în diminețile de duminică tot crește. Astăzi, 60 de alergători s-au adunat lângă Porțile Orașului, s-au înregistrat la loteria de la Puma, au efectuat exerciții de încălzire și au alergat alături de antrenorul clubului de alergări Sporter Run, Vitalie Gheorghiță, în direcția Aeroportului Chișinău.

loterie, pumaPrin urmare, sportivii care se pregătesc să depășească 42 de km la Maratonul din Chișinău, au alergat distanța de 25 km, cei care plănuiesc să alerge semimaratonul – 15 km, iar cei care s-au înregistrat pentru 10 km – au alergat 8 km.

puma, antrenament

După depășirea unor porțiuni de traseu mai dificile, alergătorii au reușit cu succes să se întoarcă la linia de finiș – Porțile Orașului, unde îi aștepta loteria de la Puma. În această duminică magazinul Puma a pus în joc o geacă sport, proprietarul căreia a devenit numărul 47 – Aigun Mamedova.

Sportiva a primit un certificat de cadou, prin intermediul căruia poate ridica premiul la unul dintre magazinele Puma din Chișinău.

Loteria a avut loc pentru a doua oară în acest an și urmează să se desfășoare în fiecare duminică până la data de 17 aprilie. Fiecare participant la loterie are șansa să câștige un premiu valoros marca Puma și să se pregătească pentru maraton.

puma, loterieApropo, acum brand-ul de haine sport Puma a devenit partenerul Maratonului din Chișinău, iar distanța de 21 km a fost numită – Puma Semimaraton.

Vă atragem atenția asupra faptului că organizația Sporter desfășoară zilnic antrenamente de pregătire pentru maraton sub conducerea antrenorilor Liviu Croitoru și Vitalie Gheorghiță.

Mai multe detalii puteți afla aici și puteți descărca calendarul antrenamentelor aici sau în grupul Sporter Run de pe Facebook.

loterie, pumaAmintim că cel de-al doilea Maraton Internațional din Chișinău va avea loc pe 17 aprilie 2016, în centrul Capitalei pe o distanță de 42 km, 21 km, 10 km sau 3 km. Înregistrarea este disponibilă pe web-site-ul: marathon.md

Galerie Foto

David Lutsyk pentru marathon.md