Cursa corporativă Sporter Run. Compania „Moldtelecom”

Doriţi să implementaţi spiritul sportiv în organizaţia dvs.? Alăturați-vă clubului Sporter Run și testați nouă opțiune – curse corporative.

Niciodată nu e târziu să începi. Iar dacă începeţi chiar acum, atunci la primul Maraton Internaţional din Chişinău de la 26 aprilie 2015, colectivul dvs. prietenos va putea participa la cursa de 10 km. Şi poate că anume compania dvs. se va învrednici de titlul „Cel mai sportiv colectiv al Moldovei”.

Detalii despre cursele corporative la nr. de telefon: +373 79996926 şi la e-mail: marathon@marathon.md.

IMG_9242Angajaţii de la Moldtelecom se pregătesc la maxim pentru cel mai tare evenimet sportiv al anului – Maratonul Internaţional Chişinău 2015 din 26 aprilie. Angajaţii doresc să demonstreze că o echipă de succes înseamnă o echipă sănătoasă şi puternică!

IMG_9375Pentru că le plac provocările, cei de la Moldtelecom s-au antrenat alături de militarii  Academiei Militare „Alexandru cel Bun” din Chișinău. Trebuie să menţionăm că o astfel de pregătire fizică este o premieră pentru ţara noastră.

IMG_9332„Am decis să organizăm antrenamentul împreună cu Academia Militară pentru a simţi spiritul competiției, disciplina și pentru a afla mai multe secrete despre pregătirea fizică.” spune Eugeniu Dabija, PR manager al companiei “Moldtelecom”.

IMG_9425Chiar dacă membri echipei erau după o zi de muncă, aceştia au alergat cot la cot lângă militari şi nu au dat nici un semn de oboseală! Mai mult, aceştia au cerut o prelungire a antrenamentului!

IMG_9470„O cursă minunată, un antrenament excelent și o echipă la înălțime! Datorită încălzirii cu care am început, alergarea a fost uşoară şi înviorătoare. Cred că la maraton voi putea parcurge 10 km – a spus Mihai Bejenari, Manager Marketing Strategic al companiei “Moldtelecom”.

IMG_9509„Excelentă alergare. Vreau să-mi încerc puterile la 10 km, cred că voi reuşi. Suntem puternici şi gata să facem acest lucru împreună, în pofida faptului că până la maraton au rămas zile numărate. Am încredere în mine și în echipa Moldtelecom”, a spus Irina Simco, angajat al companiei “Moldtelecom”.

IMG_9610Echipa Moldtelecom ţine să aducă mulţumiri comandantului Academiei Militare ”Alexandru cel Bun” – d-lui col. M. Bucliș.

Reportaj foto

David Lutsyk pentru marathon.md