Aleargă 10, 21 și 42 km și primește medalia tradițională a Maratonului din Chișinău

IMG_5525În mod oficial, vă prezentăm medalia tradițională a celui de-al doilea Maraton Internaţional din Chişinău, pe care o vor primi toţi participanții ce vor ajunge la linia de sosire la distanţele de 10, 21 și 42 km.

IMG_5538Medalia ce a fost actualizată, se aseamănă ca stil cu medalia primului Maraton din Chişinău, care a avut loc în aprilie 2015. Diferența constă în partea centrală a medaliei, care acum este de culoare roşie cu figuri de omuleți pixelați, care sunt simbolul original al maratonului moldovenesc. Mai jos de simboluri este denumirea Maratonului și distanța pentru care primește medalia participantul, în jurul centrului roșu este inscripția Chisinau International Marathon 2016.

IMG_5534Apropo, cei mai buni alergători  ai Maratonului din Chișinău vor fi premiați în timpul ceremoniei de premiere, nu doar cu medalii dar și cu cadouri din partea partenerilor noştri. Organizatorii vor împărţi participanții în diferite categorii și vor acorda 78 de locuri premiante. Detalii despre premierea participanților citiţi aici.

IMG_5536Și fiindcă e vorba despre medalii vă mai spunem că și medaliile altor evenimente sportive, organizate de Sporter.md, precum Ghidighici Sea Mile, Chisinau Criterium și Wine Run sunt efectuate după modelul primului Maraton Internațional din Chișinău.

IMG_5526Nu ratați participarea la evenimentul sportiv din 17 aprilie 2016, care va avea loc în Centrul Chișinăului. Înregistrați-vă și pregătiți-vă pentru cel de-al doilea Maraton din Chișinău întrucât a rămas puțin timp până la startul competiției la care veţi primi medaliile binemeritate pentru efortul de a cuceri distanțele de 42, 21 și 10 km. Dacă nu sunteți gata să parcurgeți aceste distanțe, vă oferim să alergați cursa de 3 km (pentru această distanţă nu se vor acorda medalii).

Înregistrarea și alte informaţii ce țin de maraton sunt disponibile pe site-ul marathon.md