Accesorii noi pentru cel de-al treilea Maraton Internațional Chișinău

атрибутика 2

În perioada 29 septembrie – 1 octombrie, în Piața Marii Adunări Naționale va funcționa un magazin specializat de accesorii cu simbolurile celui de-al treilea Maraton Internațional de la Chișinău.

În acest an, organizatorii oferă tuturor vizitatorilor o gamă largă de produse, potrivite pentru toți cei care doresc să susțină maratonul de la Chișinău.

Experiența din anul precedent a demonstrat că cel mai mare succes l-au avut brelocurile, cănile și paharele izolate, purtând emblema principală a Maratonului Internațional Chișinău – trei alergători pixelați. În plus, tricourile de marcă și brățările colorate din silicon s-au bucurat și ele de o popularitate aparte.

În acest an, toți cei care vor veni în Piața Marii Adunări Naționale, de la Chișinău, în perioada 29 septembrie – 1 octombrie, vor avea ocazia să cumpere magneți „pixelați”, care vor păstra amintiri de la maratonul din acest an.

map-expo4

Pentru a vă exprima sprijinul pentru miile de atleți, care vor alerga pe străzile principale din capitală, puteți cumpăra tricouri, bandane buff pentru sport și chipie de diferite culori. În plus, vizitatorii vor putea cumpăra manșete speciale pentru telefoane și genți pentru încărcătoare, care vă permit să faceți sport fără a vă face griji pentru gadget-urile Dvs.

Vă reamintim că expoziția Sport Expo, în cadrul căreia va fi deschis magazinul Sporter, va funcționa conform următorului program:

– vineri, 29 septembrie, de la 14:00 la 19:00,

– sâmbătă, 30 septembrie, de la 10:00 la 19:00,

– duminică, 1 octombrie, de la 8:00 la 17:00.

1234