A avut loc deschiderea oficială a orășelului sportiv din PMAN

Снимок экрана 2017-09-29 в 14.31.52
Astăzi, 29 septembrie, la 14:00, a avut loc deschiderea oficială a orășelului sportiv a celei de-a treia ediții a Maratonului Internațional din Chișinău.

În Piața Marii Adunări Naționale și-a început activitatea zona de înregistrare, unde participanții noi pot să se înregistreze și să primească pachetul de start și numărul BIB. Zona de înregistrare lucrează de la 14:00 până la 19:00. Mai mult decât atât, la aceleași ore, părinții copiilor care vor alerga sâmbătă 200 de metri la cursa pentru copii Kids Run Day by Natularis, vor putea ridica pachetele de start pentru micii alergători.

De asemenea, în PMAN este amplasat Food Zone Barbar. “Anume aici participanții maratonului vor putea să simtă atmosfera animată a grandiosului eveniment sportiv ce va avea loc duminică. Mulți vor putea să facă cunoștință cu cei cu care vor concura duminică. Participanții vor putea să discute despre propriile rezultate, să își împărtășească strategiile și să stabilească noi cunoștințe. În plus, în această zona vor putea să mănânce și să bea, pregătindu-se de competiție”, – menționează unul dintre organizatorii Maratonului din Chișinău, Alexandru Mechin.Deja pe 1 octombrie, în Piața Marii Adunări Naționale se va da startul Maratonului Internațional din Chișinău. Toți doritorii pot participa la următoarele probe: 42, 21, 10, 5 și 1,5 km. Procedura de înregistrare poate fi efectuată pe site-ul marathon.md. Grăbiți-vă, numărul de participanți este limitat!

партнеры