Сorporația ”Siberian Health” – partenerul Maratonului din Chișinău

logo_green_sh_vert__1_

Corporația, care produce medicamente naturale, ”Siberian Health” a devenit unul dintre partenerii celui de-al treilea Maraton Internațional de la Chișinău.

Colaborarea dintre organizatorii Maratonului Internațional de la Chișinău și Corporația ”Siberian Health” se bazează pe principiile generale ale abordării sănătății umane, sursa căreia este activitatea fizică și utilizarea medicamentelor naturale create de însăși natura.

Corporația „Siberian Health” deja de mai mult de 20 de ani elaborează, produce și comercializează mărfuri cosmetice pentru menținerea sănătății și frumuseții. Producția companiei este cunoscută și apreciată în 60 de state ale lumii, inclusiv pe piețele Europei, Asiei și SUA.

La baza produselor noastre stau cercetările științifice amănunțite a proprietăților plantelor medicinale din regiunea lacului Baikal și a munților Altai.

Motto-ul nostru este: ”Produsele pentru sănătate și frumusețe trebuie să fie cât mai accesibile”. De aceea, pentru promovarea acestora, noi am ales cea mai bună cale – vânzările directe.

Acum puteți să începeți o afacere și să obțineți stabilitate financiară, având totodată grijă de familia Dvs și simțindu-vă excelent. Producția noastră și tehnologiile de business și-au demonstrat eficacitatea și au oferit miilor de oameni siguranța financiară pentru ziua de mâine.

могила-партнёры