Viorica-Cosmetic – partenerul Kids Run Day by Nordic

бебелуш-ро-1Partenerul cursei micilor campioni Kids Run Day by Nordic a devenit cel mai mare producător de cosmetice din țară – «Viorica-Cosmetic», cu inovația sa : cosmetica naturală «Bebeluș», care este recomandată picilor chiar din primele zile. Toți participanții la cursă vor primi premii de la „Viorica-Cosmetic», iar cei mai mici cîștigători vor fi premiați cu seturi din seria cosmeticii naturale «Bebeluș».

Compania a trecut cu succes certificarea internațională și produce produse în conformitate cu standardele europene ale calității.  Tehnologiile inovative și tendințele actuale din industria frumuseții, în combinație cu componentele naturale – aceasta reprezintă «Viorica-Cosmetic» astăzi.

Valorile «Viorica-Cosmetic» – sunt grija față de client, lansarea produselor unicale pe baza ingredientelor naturale, precum și promovarea ideii unui mod sănătos de viață și a ajutorului reciproc.

Primiți o satisfacție de la emoțiile pozitive, dăruite de către organizatorii Kids Run Day by Nordic. Înregistrați-vă tinerii sportivi la cursa copiilor.