Vasconi va lua parte la expoziţia Sport Expo

La expoziţia de echipament și servicii sportive, Sport Expo, vizitatorii vor avea posibilitate să facă cunoştinţă cu o mare varietate de producţie de marca Vasconi.

KO7A7244Brandul Vasconi rămâne de a fi de ani buni unul dintre cei mai cunoscuti producatori de confectii din Moldova. Compania „Cojocari-Grup”, deținătoarea mărcii Vasconi, a fost fondată în 1997, și a câștigat rapid o recunoaștere bine meritată pentru produsele sale. Până în prezent, producţia a crescut în mod semnificativ, ceea ce permite companiei să producă aproximativ 1000 de unităţi pe zi.

pageGama de produse prezentate este extrem de variată și potrivită pentru toate categoriile de populație. Un accent deosebit, Vasconi face îmbrăcămintei pentru cei care au un stil de viață activ. Calitate excelentă și preţurile rezonabile, fac ca  produsele companiei să fie populare printre amatorii de sport.

Astăzi, compania produce o gama largă de produse: de la lenjerie intimă până la articole din tricot pentru femei, bărbaţi și copii pentru toate anotimpurile.

KO7A7172Din 15 până la 17 aprilie, la expoziţia Sport Expo din cadrul Maratonului Internaţional din Chişinău puteţi face cunoștință cu produsele fabricate de brandul Vasconi, care vor fi expuse  în Piața Marii Adunări Naţionale.