Tricourile oficiale ale maratonului în număr limitat la Sport Expo

Maratonul Internaţional din Chişinău 2015, care se va desfăşura la 26 aprilie, este un eveniment istoric. Or pe teritoriul Moldovei independente, în premieră se vor desfăşura competiţii de alergări de o asemenea amploare!

Nu rataţi şansa de a deveni parte a istoriei, înregistrați-vă acum pe site-ul marathon.md, deoarece pentru fiecare se va găsi o distanţă pe măsură: de la 3 până la 42 km! Dacă din anumite motive nu doriţi sau nu puteţi alerga, la 26 aprilie veniţi să-i susţineţi pe alergătorii curajoşi, ei ca niciodată vor avea nevoie de sprijinul dumneavoastră.

tshirt-image-correctedIar pentru ca să vă rămână un suvenir ca amintire despre primul Maraton din Chişinău (or trebuie să le arătaţi ceva nepoţilor, care vor deveni martorii celui de-al 20-lea, 30-lea, 40-lea maraton în capitala moldovenească), în zona Sport Expo din Piaţa Marii Adunării Naţionale va funcţiona un stand cu atributele Maratonului din Chişinău.

Acolo veţi putea procura asemenea tricouri drăguţe, fabricate de compania  Ettery.

Costul – 80 de lei un tricou pentru adulţi şi 50 de lei – unul pentru copii. Grăbiţi-vă, cantitatea de marfă este limitată!