Cursa corporativă Sporter Run. Compania ”Volta”

Doriţi să implementaţi spiritul sportiv în organizaţia dvs.? Alăturați-vă clubului Sporter Run și testați nouă opțiune – curse corporative.

Niciodată nu e târziu să începi. Iar dacă începeţi chiar acum, atunci la primul Maraton Internaţional din Chişinău de la 26 aprilie 2015, colectivul dvs. prietenos va putea participa la cursa de 10 km. Şi poate că anume compania dvs. se va învrednici de titlul „Cel mai sportiv colectiv al Moldovei”.

Detalii despre cursele corporative la nr. de telefon: +373 79996926 şi la e-mail: marathon@marathon.md.

IMG_1140
Un entuziasm electrizant s-a răspândit prin aer la cursa corporativă a companiei ”Volta”, organizată de clubul de alergare Sporter Run. Un colectiv brav alcătuit din 12 persoane s-au antrenat energic chiar în fața sediului central al companiei pe care o reprezintă.

IMG_0791Compania “Volta” este specializată în soluţii şi produse electrotehnice și activează pe piața din Republica Moldova de mai mult de un sfert de secol. În ciuda faptului că domeniul de activitate al acestui colectiv implică foarte multă responsabilitate, echipei nu îi lipsește voia bună și motivația de a practica sportul. Împreună se pregătesc de marele eveniment de pe 26 aprilie, iar încrederea și susținerea reciprocă sunt cartea de vizită a colectivului ”Volta”.

IMG_1019”Practicarea sportului este o activitate foarte utilă atât pentru societate, cât și pentru colectivul nostru. Este un motiv bun pentru a ne aduna împreună și a ieși din rutina zilnică a muncii de birou. De asemenea, orice activitate în echipă crează o atmosferă prietenoasă în colectiv, care ulterior va deveni mai unit și mai productiv”, – ne spune Dumitru Niculăiță, manager Departamentul Marketing.

IMG_1121Exercițiile de încălzire a antrenorului Liviu Croitoru și-au atins scopul! Colectivul ”Volta” au fost foarte receptivi și au executat în unison toate mișcările fără nici o urmă de oboseală.

”Vom participa la Maraton! Este cea mai excelentă metodă de a inspira colectivul nostru să muncească împreună. Sper ca istoria Maratonului să continuie an de an până la punctul de a deveni o tradiție a neamului nostru”, – a adăugat Dumitru.

IMG_0870”Inițial am fost motivată de o prietenă să ies la un jogging singurică, însă ulterior am aflat de antrenamentele organizare de Clubul de alergare Sporter Run și am decis să încerc. Voi participa și la Maraton, de aceea vreau să mă antrenez pentru a fi pregătită de ziua cea mare.” – a spus Diana Banaga, Designer Compania ”Volta”.

Antrenamentul de astăzi mi-a dat un plus de energie și voie bună. Este chiar interesant să alergi împreună cu colegii tăi.” – a remarcat Corneliu Arama, vânzător superior Compania ”Volta”.

IMG_0882
Reportaj foto

Carolina Placinta pentru marathon.md