Alergare corporativă Sporter Run. Compania ”Makani”

Doriţi să implementaţi spiritul sportiv în organizaţia dvs.? Alăturați-vă clubului Sporter Run și testați nouă opțiune – curse corporative.

Niciodată nu e târziu să începi. Iar dacă începeţi chiar acum, atunci la primul Maraton Internaţional din Chişinău de la 26 aprilie 2015, colectivul dvs. prietenos va putea participa la cursa de 10 km. Şi poate că anume compania dvs. se va învrednici de titlul „Cel mai sportiv colectiv al Moldovei”.

Detalii despre cursele corporative la nr. de telefon: +373 79996926 şi la e-mail: marathon@marathon.md.

IMG_1713Oamenii creativi fac sport în mod creativ! Este vorba despre micul colectiv al companiei ”Makani”, care au decis să beneficieze de opțiunea ”Alergări corporative” ale clubului Sporter Run. Alcătuită din 6 membri, echipa ”Makani” s-a adunat astăzi pe aleea din parcul ”Valea Trandafirilor” pentru a se pregăti de primul Maraton Internațional din Chișinău.

IMG_1862Majoritatea angajaților companiei s-au înregistrat pentru cursa Fun Run, însă sunt și cei care se pregătesc să alerge traseul de 10 km.

”Makani” este o companie de tineri creativi, specialiști în domeniul designului interior și proiectării arhitecturale. Compania activează pe piața autohnonă de puțin timp, însă a reușit să execute numeroase proiecte, care s-au inclus ulterior într-un portofoliu de invidiat.

IMG_1906Ei crează atmosferă și comfort oriunde nu ar fi! Acest motto s-a oglindit și în antrenamentul de astăzi, unde echipa ”Makani” a avut de parcurs drumuri de pădure, de executat exerciții de încălzire, iar spre final, s-au antrenat la instalațiile de sport ale parcului. Duhul sportiv al colectivului ”Makani” se simțea de la kilometri.

”Din start am vrut să participăm la maraton! Când am aflat despre antrenamentele corporative Sporter Run ni-am decis să facem un team building și totodată să ne antrenăm pentru duminică.”- a spus Alina Morari , PR manager Compania ”Makani”.

IMG_1939”Antrenamentul a fost foarte interesant și interactiv, nu mă așteptam să primesc așa o doză mare de energie și emoții pozitive.”- a adăugat Alina.

”E mult mai distractiv să te antrenezi în echipă. Antrenamentul de astăzi nu l-am plănuit din start, totuși fiecare din noi a susținut ideea. Datorită antrenorului, Liviu Croitoru, care a stabilit programul, ni-am simțit cu adevărat bine și mai uniți ca colectiv.”- a opinat Denis Horneț, admninistrator Compania ”Makani”.

IMG_1927„Practic diverse genuri de sport, ca ciclismul și fotbalul, de aceea am vrut foarte mult să particip la maraton. E o idee genială să adunăm tot colectivul pentru a face antrenament, astfel vom fi mult mai încrezuți în reușită. De asemenea, e foarte vesel!” a spus Vladimir Rasneanski, arhitector Compania ”Makani”.

Pentru mai multe detalii despre companie și proiectele extraoridinare Makani puteți accesa: www.makani.md.

Reportaj foto

Carolina Placinta pentru marathon.md